Psykolog Lyngby

Hos vores psykolog i Lyngby er det nemt at få en aftale til samtaleterapi. Sammen tilpasse vi psykologiske redskaber, der starter din forandring. Vi arbejder med moderne kognitive metoder. Ring eller brug vores online beskedform og start din behandling. EGOLAB er en privat klinik og tilbyder kort ventetid – typisk indenfor fem hverdage.

EGOLABs erfarne terapeuter

Mere om os psykologerne i Lyngby

Mød psykologerne, der sidder på kontoret i Lyngby nedenfor. Klik på en profil og læs mere.

 

Psykolog Max H Bøhling

Psykolog Max B Pedersen

Klinikchef, specialist, PhD. Voksne, par og unge. Lyngby og København. Læs mere om Max her.

psykolog

Psykolog Anna Røpke

Voksne, par, unge og børn. Farum og Kgs Lyngby. Læs mere om Anna her.

Hvem skal jeg vælge at få samtaler hos?

Vores psykologer har forskellige specialer. Tilsammen dækker vi de fleste problematikker. Er du i tvivl, om hvem der vil være god for dig at have samtaler hos anbefaler vi at du læser lidt om psykologerne. Du er også velkommen til at sende en besked, med en kort beskrivelse af din problematik – så snakker vi sammen i teamet og finder den samtalepartner vi tænker hjælper dig bedst i mål.

Uanset hvem din psykolog bliver – så arbejder vi et team. Alle psykologer har flere års erfaring og modtager løbende supervision – for at vi kan blive bedre til at hjælpe dig.

Kan jeg booke en tid online?

Når du er klar til at booke en aftale – eller har behov for at stille nogle spørgsmål – kan du kontakte os. Det er enkelt – brug blot kontaktformularen nedenfor. Husk at skrive, hvilken psykolog du ønsker samtaler med – eller giv os en kort beskrivelse af din problematik, så finder vi et match.

Vi svarer på din besked indenfor 24 timer.

Her finder du psykolog, børnepsykolog og parterapeut

Psykolog Lyngby – helt central beliggenhed. Her tilbyder vi alle vores psykologfaglige services. Se en oversigt af de forskellige psykologfaglige services. Vi hjælper voksne, par, børn, unge og familier. Klinikken er centralt beliggende med nem adgang – både med offentlig transport og bil. Nederst på siden findes et interaktivt kort til klinikken.

Husk at du kan få samtaler online, på kontoret eller “walk-and-talk” i områdets grønne områder.

Hvem kan jeg få terapi hos i Lyngby?

De fleste af vores psykologer er tilknyttet kontoret. Du kan møde de forskellige psykologer nedenfor; vi har både børnepsykolog, ungepsykolog, parterapeut og voksenterapeut.

Klinikken – praktisk information

Hvor møder jeg?

Klinikken ligger i samme bygning som Retten og Nordea. Foran nr 96 (og til venstre for retten) er der en dør markeret med “Kontorfællesskab”. Tag elevatoren ned til “S” og “Kontorfællesskab”. På etagen finder du en lang med kontorer og på højre hånd et venteværelse. Du bliver hentet i venteværelset til aftalt tid.

Online eller face-to-face

Vi tilbyder alle vores samtaler med videokommunikation. Læs mere om online samtaler her.

Ventetider

Vi har korte ventetider og tilstræber altid at du kan få en aftale indenfor ca. 1 uge.

Kørestol og handicap venlig?

Bygningen er kørestolvenlig. Der er ingen trappetrin på etagen eller til hoveddøren. Der er små dørtrin mellem døre.  Der er handicatoiletp. Kontakt os evt ved spørgsmål.

Terapi med offentligt tilskud og forsikringer?

Vi er en privat klinik og samarbejder med de fleste private (f.eks. dit pensionsselskab) eller arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer. Vi har ikke aftale med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at selvom du har en henvisning fra egen læge, så kan du ikke få det tilskud, som du ellers er berettiget til når du vælger en psykolog gennem den offentlige sygesikring.

Offentlig transport

Fra Lyngby Station tager det ca. 10 min at gå. På stationen holder de fleste busser.

Bil og parkering

Der er tidsbegrænset parkering foran bygningen.  Alle parkeringspladser er tidsbegrænsede – der forefindes både 2 timers parkering og kortere. Husk at se efter skiltningen. Se også Retten i Lyngbys parkeringsanvisning.

Benyttes bagindgangen på bygningen kan du parkere på Christians d Xs allé og gå ned af Lyacvej og gennem parken til bagindgangen markeret med “Kontorfællesskab”.

Hvordan får jeg en aftale?

Det er enkelt at få en tid hos psykolog.  Du kan enten ringe til den psykolog du ønsker eller bruge kontaktformularen nedenfor – har du et spørgsmål så send det med 🙂

Spørgsmål og mere information

Få mere information og svar på de oftest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at bruge vores brevkasse, hvis dit spørgsmål har almeninteresse.

Find vej til psykolog Lyngby

Finder terapeutens kontor

I videoen følger vi dig hen til venteværelset og vores kontorer. Vi starter på gaden.

Bemærk at du kan undgå elevator ved at gå rundt bagom bygningen. Følg skiltene markeret “Kontorfællesskab”.

Venteværelse og toiletter

Du er velkommen til at benytte vores venteværelse og toiletter før og efter konsultationen.

På billederne nedenfor kan du se, hvordan du finder Lyngby psykolog og et billede af et af vores terapirum. Vi har også rum der egner sig til parterapi, familieterapi og møder med flere parter. Det er tilhørende venteværelse til klinikken. Se en video, der fører der til kontoret her.

Book en walk-and-talk i de grønne område

Ønsker du terapi i naturen? Fra kontoret i Lyngby er der mange grønne ruter vi kan benytte os af til samtaler. I Lyngby ligger der mange smukke grønne områder; For eksempel Lyngby sø og Sorgenfri Slotspark. Alt sammen er indenfor rækkevidde af én session. Du kan også booke en tid med start i Dyrehaven. Kontakt os, hvis du ønsker tur i naturen kombineret med en samtale – vi er på kontoret med mindre andet er aftalt.

Kontakt psykolog i Lyngby

Har du behov for en aftale med psykolog eller få en hurtig afklaring på et spørgsmål så kontakt os nedenfor – vi svarer indenfor 24 timer.

Når du kontakter os er du velkommen til at give en kort beskrivelse af din problematik. Lad os også høre, hvis der er bestemte dage, du ikke har mulighed for at møde på kontoret.

Indeholder din besked personfølsomme oplysninger bedes du markere “krypteret” kommunikation.


  Krypteret kommunikation?

  *Vælg ikke en privat kode - vi kan læse den.

  +45 4245-4600

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Kirketorvet 16
  4760 Vordingborg

  Psykolog Lyngby

  EGOLAB Psykologcenter ApS

  +45 4245-4600

  Lyngby Hovedgade 96, K3, 2800 Kgs Lyngby

  EGOLAB København

  EGOLAB Lyngby