Test dig selv

Her finder du online psykologiske tests. Du kan f.eks. teste dig selv for lavt-selvværd eller mindreværd, stress, angst, depression og livskvalitet. Alle tests er baseret på forskning og justeres løbende, så du får det bedste måleredskab.

Hver gang du tager en test kan du sammenligne dit resultat med den gennemsnitlige bruger. Det giver dig et "pejle-mærke" i forhold til, om din scorer "høj" eller "lav".

Overvægt og slankekur

Et permanent vægttab kræver gennemgribende forandringer af den måde man tænker og lever på. Moderne kognitiv terapi som ACT kan hjælpe med at skabe positive og varige forandringer af livsstil og fysisk velbefindende.

Kognitiv terapi og vægttab

Vægttab ved hjælp af kognitiv terapi fokuserer på de processer, som er årsag til, at man ikke kan overholde en slankekur eller livsstilsændring. Gennem terapien lærer man, hvordan man bedst motiverer sig selv, håndterer sultfornemmelser og socialt pres forbundet med, at spise sammen med andre. Det er starten på et liv, der giver én mere kontrol og redskaber til at ændre sin livsstil.

I terapien vil du bl.a. lære at:

 • Motiverer dig selv, hver dag
 • Forstå, hvordan hjernen fanger dig
 • Give dig tid til at spise rigtigt
 • Følge en spiseplan, selv når du ikke har lyst
 • Håndtere lysten til snacks og mellemmåltider
 • At vende tilbage til den sunde livsstil, når du er kommet til at spise forkert
 • Håndtere højtider og sociale sammenhæng, hvor der er et socialt pres for at spise eller drikke mere end nødvendigt

Vægttab Individuelt eller gruppeforløb hos psykolog

Forløbet afholdes som et forløb i gruppe eller individuelt. Hvis du ikke allerede har været hos en diætist anbefaler vi, at du starter med at lægge en kostplan i samarbejde med en diætist. Det vil give dig mulighed for at sammensætter en kostplan, der passer din smag. Den foreslåede kostplan og vanskelighederne ved at fastholde dig i dine planer inddrages i det terapeutiske forløb.

Få varigt vægttab med afprøvet teori

3. generation kognitiv terapi er en evidensbaseret metode til at skabe varige og mærkbare forandringer. Sammen med en konkret kostvejledning får du optimale vilkår for, at opnå et permanent vægttab og livsstilsændring.

Kontakt os for at høre, hvornår næste hold starter eller start et individuelt forløb.

Kontakt psykolog

Har du behov for en aftale eller afklaring på et spørgsmål så skriv til vores psykologer. Vi kan matche dig med en psykolog på baggrund af din problematik. Du får svar indenfor 24 timer.


  Krypteret kommunikation?

  *Vælg ikke en privat kode - vi kan læse den.

  +45 4245-4600

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Kirketorvet 16
  4760 Vordingborg