Online psykolog

Online psykologhjælp med ingen eller kort ventetid. Vi tilbyder at du kan skrive med en psykolog eller reservere en almindelig online samtale. Vi har også en samling a online redskaber som du kan selv kan bruge eller få sparring på. Start din process nu!

FÅ HJÆLP

Online ydelser

online samtaleterapi psykoterapi virker

Online konsultation

Vores psykologer tilbyder online konsultationer. Det er nemt at få en tid uanset hvor du er. Vi har ingen eller kort ventetid. Kontakt os og vi vil vende tilbage med en tid 24 timer.

behandlingsprogram online

Stresshåndtering - 8 uger

8 uger komplet online best-practice selvhjælpsprogram til stressbehandling og håndtering. Inklusiv løbende sparring.

se redskaber du kan få online gratis

Redskaber og værktøj

I psykologens værktøjskasse finder du redskaber tests. Det kan måske hjælpe dig med den process du har behov for.

SPØRGSMÅL

Spørg psykologen

Privat brevkasse

Privat brevkasse, hvor du kan stille spørgsmål eller få sparring på den process du er i. Med et abonnement er du sikret svar indenfor 48 timer.

Den åbne brevkasse

Send spørgsmål til psykologens brevkasse. Du kan spørge om ALT – måske kan vi svarer på det 🙂 Vi besvarer og publicerer spørgsmål og svar løbende.

Skriv med psykolog

Har du brug for at skrive med en psykolog kan du abonnere på psykologens private brevkasse. Vi hjælper dig med at du kan hjælpe dig selv.

Psykolog

Er online terapi effektivt?

Er online terapi og selvhjæp virksomt? Der findes flere studier, der sammenligner effekten af online psykologhjælp og face-to-face terapi. Overordnet set, er der størst udbytte af psykologhjælp, der ydes i person. Det interessante er imidlertidig, at når der kontrolleres for om klienten er åben for online hjæp så er der ingen difference. Med andre ord; når klienten er åben overfor online hjælp virker det ligeså godt!

computer, tablet, pc online

Fungerer parterapi online?

JA! Vi hjælper ofte par der ikke har svært ved at møde op sammen eller foretrækker at få hjælp fra deres egen stue.

Vi kan enten sende jer to link, så I kan tilgå mødet fra jeres enhed og sted eller I kan sidde sammen foran den samme enhed.

Fortæl os, hvad der passer jer bedst, når I reserverer tiden.

Hvilken løsning bruger i?

Vi bruger MS Teams. Det er GDRP compliant og krypteret. Det er meget nemt at bruge. Så snart vi har fundet en tid til den samtale får du en mail med et link og bekræftelse. Åben linket på det aftalte tidspunkt og du vil blive lukket ind i det virtuelle terapirum.

 

Hvad kræver det af udstyr?

Online psykologhjælp kræver blot en enhed koblet til internettet. Det er altid en god idé at sætte sig et sted, hvor der er ro og du ikke bliver forstyrret.

Inden du starter samtalen er det en fordel at downloade MS Teams. Det den vil benytter. Du kan også tilgå mødet uden app via en browser.

 

Pris og betaling for online konsultationer

Online konsultationer koster det samme som øvrige konsultationer. Se prisoversigt her.

Bemærk forudbetaling

Alle online konsultationer er forudbetalte. Når vi har fundet en tid, der passer dig betaler du for reservationen. Herefter kan vi bekræfte tiden. Du kan betale med MobilePay eller straksoverførsel med bank. Vi tager også imod kort – bemærk, at der ved kortbetalinger tillægges et gebyr.

Du får selvfølgelig pengene retur, når du melder rettidigt afbud. Der gælder samme vilkår for ændringer og aflysning af aftalen som ved øvrige samtaler.

 

Online konsultation med psykolog

Har du behov for en online videokonsultation med en psykolog så kontakt os nedenfor. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


  Krypteret kommunikation?

  *Vælg ikke en privat kode - vi kan læse den.

  +45 4245-4600

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Kirketorvet 16
  4760 Vordingborg