Online psykolog

Online psykologhjælp med ingen eller kort ventetid. Du kan få online samtaler eller skrive med vores psykolog og få sparring på, det du har brug for.

Har du en henvisning fra din læge kan vi tilbyde videokonsultationer med tilskud fra den offentlige sygesikring.

Vi har samlet nogle enkle værktøjer nedenfor, som du frit kan bruge. Start din forandringsprocess hjemmefra!

Videokonsultationer

Online psykologhjælp med henvisning fra egen læge

Med en henvisning fra egen læge kan du få psykologbehandling online. Videokonsultationer tilbydes klienter fra hele landet.

Du kan bruge din smart-telefon, tablet eller PC med kamera. Vær opmærksom på, om din internetforbindelse er stabil, kan bære video og du har et roligt sted du kan sidde uforstyrret.

Ventetid

Vi tilbyder som regel tider indenfor 1 uger på videokonsultationer med en henvsining fra din egen læge.

Book en online tid med din henvisning

Når du har besluttet dig for at booke din videokonsultation kontakter du os. Brug kontaktformularen nedenfor. Husk ar vi skal bruge dit CPR nummer til at hente henvisningen. Herefter vi finder vi en tid til dig. Alle online tider betales forud og bekræftes først når vi har modtaget betaling.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

 

FÅ HJÆLP

Psykologens online redskaber

online samtaleterapi psykoterapi virker

Online konsultation

Vores psykologer tilbyder online konsultationer. Det er nemt at få en tid uanset hvor du er. Vi har ingen eller kort ventetid. Kontakt os og vi vil vende tilbage med en tid indenfor 24 timer.

behandlingsprogram online

Stresshåndtering - 8 uger

8 uger komplet online best-practice selvhjælpsprogram til stressbehandling og håndtering. Inklusiv løbende sparring.

se redskaber du kan få online gratis

Redskaber og værktøj

I psykologens værktøjskasse finder du redskaber, introduktion til Mindfulness og tests af dig selv. Det er helt gratis og du kan starte når du har lyst.

SPØRGSMÅL

Spørg psykologen

Privat brevkasse

Privat brevkasse, hvor du kan stille spørgsmål eller få sparring på den process du er i. Med et abonnement er du sikret svar indenfor 48 timer.

Den åbne brevkasse

Send spørgsmål til psykologens brevkasse. Du kan spørge om ALT – måske kan vi svarer på det 🙂 Vi besvarer og publicerer spørgsmål og svar løbende.

Skriv med psykolog

Har du brug for at skrive med en psykolog kan du abonnere på psykologens private brevkasse. Vi hjælper dig med at du kan hjælpe dig selv.

Psykolog

Er online terapi effektivt?

Er online terapi og selvhjæp virksomt? Der findes flere studier, der sammenligner effekten af online psykologhjælp og face-to-face terapi. Overordnet set, er der størst udbytte af psykologhjælp, der ydes i person. Det interessante er imidlertidig, at når der kontrolleres for om klienten er åben for online hjæp så er der ingen difference. Med andre ord; når klienten er åben overfor online hjælp virker det ligeså godt!

computer, tablet, pc online

Fungerer parterapi online?

JA! Vi hjælper ofte par der ikke har svært ved at møde op sammen eller foretrækker at få hjælp fra deres egen stue.

Vi kan enten sende jer to link, så I kan tilgå mødet fra jeres enhed og sted eller I kan sidde sammen foran den samme enhed.

Fortæl os, hvad der passer jer bedst, når I reserverer tiden.

Hvilken app skal jeg have?

Vi bruger MS Teams. Det er GDRP compliant og krypteret. Det er meget nemt at bruge. Så snart vi har fundet en tid til den samtale får du en mail med et link og bekræftelse. Åben linket på det aftalte tidspunkt og du vil blive lukket ind i det virtuelle terapirum.

 

Hvad kræver det af udstyr?

Online psykologhjælp kræver blot en enhed koblet til internettet. Det er altid en god idé at sætte sig et sted, hvor der er ro og du ikke bliver forstyrret.

Inden du starter samtalen er det en fordel at downloade MS Teams. Det den vil benytter. Du kan også tilgå mødet uden app via en browser.

 

Pris og betaling for online konsultationer

Online konsultationer koster det samme som øvrige konsultationer. Se prisoversigt her.

Bemærk forudbetaling

Alle online konsultationer er forudbetalte. Når vi har fundet en tid, der passer dig betaler du for reservationen. Herefter kan vi bekræfte tiden. Du kan betale med MobilePay eller straksoverførsel med bank. Vi tager også imod kort – bemærk, at der ved kortbetalinger tillægges et gebyr.

Du får selvfølgelig pengene retur, når du melder rettidigt afbud. Der gælder samme vilkår for ændringer og aflysning af aftalen som ved øvrige samtaler.

 

Online konsultation med psykolog

Har du behov for en online videokonsultation med en psykolog så kontakt os nedenfor. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

  Krypteret kommunikation?

  *Angiv kode på 8 karakterer - koden er synlig for os.

  Vælg kontor for mere info

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5a, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Kirketorvet 16
  4760 Vordingborg
  Færgeparken 21
  3600 Frederikssund