Parterapi

Parterapi i Lyngby, København, Vordingborg, Farum og online. Vi har erfarne parterapeuter tilknyttet alle vores kontorer og vi tilbyder også samtaler online.

Parterapi – få mere af det parforhold I ønsker

Sidder I fast i routiner, kriser, uhjælpsom kommunikation? Parterapi kan hjælpe jer videre og tættere på det parforhold I ønsker. Vi arbejdet målrettet fra den første session med at lave et rum for at I på en konstruktiv måde kan definere det parforhold der er værd at kæmpe for. I vil få øvelser, der skridt for skridt bevæger jer tættere på jeres mål.

Parterapeut København, Lyngby, Farum og Vordingborg

Har du brug for en erfaren terapeut der arbejder med par? På alle vores kontorer – København, Lyngby, Farum og Vordingborg – finder du erfarne behandlere, der er vant til at hjælpe par igennem kriser.

Online parterapi

Vi tilbyder alle vores samtaler online. Vi kan tilbyde online terapi både, hvor I sidder fysisk sammen og hvor I sidder forskellige steder med egen enhed Det kræver ikke andet teknik end én alm tablet, PC med kamera og internet. Læs mere om online konsultationer her.

Video: Højtider og parforhold

Det er ofte nemmere at se, det der er galt end det vi kan gøre ved parfholdet.

“Win-Win” – parterapi uden tabere

Parterapi fungerer kun når begge parter oplever at de “vinder”; at begge oplever at det er hjælpsomt. Derfor defineres mål og ansvar ud fra parternes individuelle ønsker. I terapien forenes ønsker og i fælleskab undersøges, hvordan barirerer kan håndteres. Det er et fælles ansvar, arbejde og udbytte.

Parterapi eftermiddag og aften

Har I ikke mulighed for at møde i vores almindelige åbningstider tilbyder vores terapeuter samtaler sen eftermiddag. Kontakt os for at høre om mulighederne på et kontor nær dig.

Eksempler på hvornår parterapi er relevant?

Et parforhold belastes naturligt over tid; parterne, behovene og livet omkring parret ændres. Uden løbende opmærksomhed på hinanden og parforholdet risikerer forholdet at gå i stå. Det bliver sværere at forstå og udleve det ønskede parforhold.

Det kan komme til udtryk ved øgede konflikter, jalousi, utroskab, manglende intimitet og samliv.

I samtalen hjælper psykologen med at skabe plads til, at begge parter italesætter sine behov og ønsker. Målet er ikke, at lave om på den anden, men at undersøge de invidiuelle behov for forandring og de muligheder parterne står overfor. At hjælpe parterne sammen – og hver for sig – til at nærme sig et rigere og mere meningsfyldt parforhold.

Her er en god artikel, der kan hjælpe dig til at vurdere, om parterapi er relevant for jer.

Samtaler til afklaring – er der noget at arbejde videre med?

Parterapi kan også anvendes til at få en afklaring af, om parterne besidder den styrke og lyst, som et sundt parforhold kræver. Er den ikke tilstede, kan samtalerne bruges til at føre forholdet mod en ende, hvor parterne har større forståelse og accept af beslutningen.

Metodisk tilgang: Behandling

Psykologerne som er tilknyttet EGOLAB arbejder med forskellige metoderammer. Fælles er dog at der oftest indgår øvelser og psykoedukation i samtalerne. Øvelserne hjælper parterne med at omsætte redskaberne til faktiske forandringer i samlivet. Psykoedukation giver en forståelse for det almenmenneskelige processer der kan hjælpe os til at skabe forandringer og ændre vaner.

Hvor mange samtaler?

Vi vil oftest allerede efter første samtale kunne give jer redskaber som I kan bruge til at starte den ønskede forandring. Det præcise antal samtaler, der kan hjælper jer i mål, er dog meget forskelligt og afhængig af, hvor gennemgribende jeres udfordringer er. Et typisk forløb spænder over en periode på 2-4 måneder med 4-8 samtaler.

Online redskab til parterapi

I kan starte en dialog og udvikling af jeres parforhold ved at benytte vores gratis online redskab. Her undersøger i jeres holdninger til temaer, som kan være svære at snakke om og ofte er med til at afgøre om forholdet holder eller brister. Start dialog-værktøjet her.

Kurser og workshops for professionelle terapeuter

Vi tilbyder kurser, supervision og workshops i parterapi. Har du behov for at få input til, hvordan du kan arbejde med par i din konsultation? Vi kan inspirere dig med konkrete øvelser, der kan hjælpe dig i samtalerummet.

Kontakt parterapeut

Har du behov for parterapi eller har du behov for afklaring på et spørgsmål så skriv til vores parterapeuter nedenfor. Skriv et par ord om jeres behov og vi vil matche dig med en erfaren parterapeut.


  Krypteret kommunikation?

  *Vælg ikke en privat kode - vi kan læse den.

  +45 4245-4600

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Kirketorvet 16
  4760 Vordingborg