Parterapi København, Lyngby og Værløse

Hvor kan du få parterapi?

Vores psykologer tilbyder parterapi centralt i København, Lyngby og Værløse. 

Parterapi eftermiddag og aften

Har I ikke mulighed for at møde i vores almindelige åbningstider tilbyder vores psykologer samtaler sen eftermiddag. Kontakt os for at høre om mulighederne på et kontor nær dig.

Hvornår er parterapi relevant?

Et parforhold belastes naturligt over tid; parterne, behovene og livet omkring parret ændres. Uden løbende opmærksomhed på hinanden og parforholdet risikerer forholdet at gå i stå. Det bliver sværere at forstå og udleve det ønskede parforhold. 

Det kan komme til udtryk ved øgede konflikter, jalousi, utroskab, manglende intimitet og samliv.

I samtalen hjælper psykologen med at skabe plads til, at begge parter italesætter sine behov og ønsker. Målet er ikke, at lave om på den anden, men at undersøge de invidiuelle behov for forandring og de muligheder parterne står overfor. At hjælpe parterne sammen – og hver for sig – til at nærme sig et rigere og mere meningsfyldt parforhold.

Afklaring – er der noget at arbejde videre med?

Parterapi kan også anvendes til at få en afklaring af, om parterne besidder den styrke og lyst, som et sundt parforhold kræver. Er den ikke tilstede, kan samtalerne bruges til at føre forholdet mod en ende, hvor parterne har større forståelse og accept af beslutningen.

Metodisk tilgang

Psykologerne som er tilknyttet EGOLAB arbejder med forskellige metoderammer. Fælles er dog at der oftest indgår øvelser og psykoedukation i samtalerne. Øvelserne hjælper parterne med at omsætte redskaberne til faktiske forandringer i samlivet. Psykoedukation giver en forståelse for det almenmenneskelige processer der kan hjælpe os til at skabe forandringer og ændre vaner.

Hvor mange samtaler?

Vi vil oftest allerede efter første samtale kunne give jer redskaber som I kan bruge til at starte den ønskede forandring. Det præcise antal samtaler, der kan hjælper jer i mål, er dog meget forskelligt og afhængig af, hvor gennemgribende jeres udfordringer er. Et typisk forløb spænder over en periode på 2-4 måneder med 4-8 samtaler.

Kurser og workshops for professionelle

Vi tilbyder kurser, supervision og workshops i parterapi. Har du behov for at få input til, hvordan du kan arbejde med par i din konsultation? Vi kan inspirere dig med konkrete øvelser, der kan hjælpe dig i samtalerummet.

Kontakt parterapeut

Online redskab til parterapi

I kan starte en dialog og udvikling af jeres parforhold ved at benytte vores gratis online redskab. Her undersøger i jeres holdninger til temaer, som kan være svære at snakke om og ofte er med til at afgøre om forholdet holder eller brister. Start dialog-værktøjet her.

Kontakt parterapeut

Har du behov for parterapi eller har du behov for afklaring på et spørgsmål så skriv til vores parterapeuter nedenfor. Skriv et par ord om jeres behov og vi vil matche dig med en erfaren parterapeut.

Krypteret kommunikation*

7 + 2 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Kirke Værløsevej 40
3400 Værløse