Anna Røpke

Mød psykolog L. Anna Røpke

Autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi
Kontor: Lyngby og Farum
Direkte: +45 23291468
CVR-nr: 15771755

Jeg har mange års erfaring med at behandle angst, sorg, stress, depression, selvskade og selvmordstanker, – og identitetsspørgsmål, lavt selvværd, mobning, konsekvens af kronisk sygdom. Ja, de udfordringer vi alle kan møde undervejs gennem tilværelsen.

Jeg arbejder ud fra et psykodynamisk, kognitivt og narrativt grundlag. Metode tilpasses mhp at du får en indsigts- og handlingsorienteret sparring til at forandre din situation, der hvor du står.

Fra den første samtale er du i gang med din proces. Jeg spørger ind til, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Og inden anden samtale får du mail eller SMS med de første redskaber til din psykologiske værktøjskasse.

Min personlige erfaring bygger på en lang dynamisk terapeutisk praksis. Desuden er jeg sexolog og parterapeut.

Første møde med et par har som mål at stille ind på, hvordan I som par og som enkelt individ får mere ud af tilværelsen sammen. Ofte kan gamle vanemønstre støje i et parforhold, og det at tale forbi hinanden, – ja også her er det afgørende at få de rette værktøjer for igen at kunne nå hinanden.

Der er i stigende grad blevet behov for stressbearbejdning og stressforebyggelse. I takt med udviklingen i tiden har jeg i dag kontakt med erhvervslivet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe eller skriv til mig nedenfor.

5 + 6 =

Annas klienter fortæller

Forløb med mor og datter

Jeg har haft min 15årige teenagedatter i forløb hos Anna og var meget glad for at se, hvor hurtigt Anna fik skabt god kontakt og tillid. I løbet af 4-5 møder kom hun helt ind til kernen af det, der gjorde ondt hos min datter. Anna er god til at værne om integritet, men samtidig sikre fremdrift og samarbejde.
Anna svarer hurtigt tilbage – tidligt og sent – og arbejder uden ophold på sin side for at sikre bedring og heling og kommer utrolig dedikeret, omsorgsfuld og professionel over bordet. Anna får mine varmeste anbefalinger.

Mor

Ung mand med angst

M. Med Annas hjælp kom jeg ét skridt videre i den rigtige retning – ét skridt der var nødvendigt – og ét skridt, som var baseret på de værdier, som Anna står for, nemlig hjælp til selvhjælp, menneskelig værdighed og forståelighed.

Mand studerende, 24 år.

Sorg

I forbindelse med en tragisk hændelse i min nærmeste familie benyttede jeg mig af Annas hjælp med stort udbytte.
Hun førte mig gennem et svært forløb ved at få mig til at arbejde med de væsentlige områder i min sorgbearbejdelse. Både ved konkrete forslag til psykologiske øvelser, men også ved at sortere andre belastninger fra undervejs; hun gav mig lov til at sige nej. Jeg fik også hjælp til at imødegå de situationer, hvor jeg bliver mindet om min kære i fremtiden, så jeg føler mig tryg, selvom forløbet hos Anna er færdigt.

Søster der mistede sin bror

Parproblemtik

Ved første samtale kunne vi ikke se hinanden i øjnene. Der var så meget vrede i os begge to – og vi følte os så svigtede. Anna gav os meget hurtigt redskaber, så vi kunne tale sammen og se hinanden i øjnene.

Vi begyndte så at gøre ting sammen, at købe ind, se frem til vores fælles weekend. De psykologiske redskaber, vi fik, gav os et skub.

Vi havde ikke haft sex i 7 år, så det var lidt svært i starten. Men Anna hjalp os også til at komme i gang her, – med en slags ”par program”, så vi fik hul på det. Nu ser vi frem til vores sommerferie, – os to uden børn.

Ægtepar i slutning af 40´erne

Skilsmisse

Jeg mødte Anna, mens jeg var meget sårbar, hudløs og havde svært ved at mærke mig selv under en psykisk hård skilsmisse. Jeg følte, jeg snart ville gå i stykke indeni, hvis der ikke skete noget.

Annas imødekommende menneskelighed og store faglige erfaring gav en følelse af at være i gode hænder, at blive set og hørt på en empatisk og nærværende måde.
Anna trækker på sine faglige kompetencer og menneskelige erfaringer. Hun opsummerer current state, man mærker efter indeni, kan sparre med hende og sammen lægge en plan for vejen frem.

Anna kom ind i mit liv på det helt rigtige tidspunkt og hun har en meget stor del af æren for, at jeg er godt på vej videre i livet i et helt og stærkere stykke. Hvis andre står i tilsvarende situation, ønsker jeg for dem, at de også møder Anna på deres vej.

Kvinde 42år

Stress

Anna hjalp mig i forbindelse med et tilfælde af stress og sygemelding fra
arbejdet.

Indledningsvis var Anna rigtig god til at hjælpe mig med at få sat de
nødvendige rammer i den indledende fase, hvor jeg ikke selv havde forstået
omfanget og derfor var mere tilbageholdende med at tage den nødvendige tid
fri. Anna opstillede min situationen meget simpelt og gjorde dermed
forståelsen og beslutningen nem.

Vi arbejdede derefter i et fast forløb over et par måneder. Anna gav mig
nogle gode simple men effektive værktøjer for mig selv at arbejde med. Nogle
af dem holder jeg stadigt fast i, fordi de gør stor nytte i min hverdag.

En ting jeg specielt vil fremhæve, er Annas evne til at sætte helt rigtige
ord på problemstillinger. Ofte gav et ord ikke umiddelbart mening for mig
eller jeg synes, der var et mærkeligt ord at bruge, men som jeg fandt ud af,
når jeg kom hjem og reflekterede over det, virkelig meget præcist indrammede
mit problem. Det er meget givtigt for mig, at få koblet et helt præcist ord
på problemstillingen, for så var det meget nemmere at arbejde med.

Jeg har været meget glad, tilfreds og tryg i mit forløb hos Anna

Mand 43 år

EGOLAB Psykologcenter ApS

CVR-nr.: 40153381

;

Tryk på adresse for mere information

Vendersgade 4, 2. sal - 1363 København K

Lyngby Hovedgade 96 K3, 2800 Kgs Lyngby

Færgeparken 21, 3600 Frederikssund

Rådhustorvet 5, 2. sal, 3520 Farum

Solrød Strand 92, 2680 Solrød Strand

Goldschmidtsvej 1, 1.th., 4760 Vordingborg

Psykolog København

Psykolog Værløse

Psykolog Farum

Psykolog Lyngby

Vordingborg

Solrød Strand

Frederikssund