Behandling af stress

Billig psykologhjælp hos erfarne psykologistuderende

Har du behov for psykologhjælp men ikke råd til at betale for et almindeligt forløb? EGOLAB Psykologcenter samarbejder med dygtige psykologistuderende. Vi superviserer de studerende og hjælper dem med at skabe forandringer gennem samtaleterapi.

Samtalerne hos de studerende er reducerede til ca. det halve af, hvad det normalt koster for en konsultation. Selvom de ikke har samme erfaring som vore øvrige konsulenter kan de ofte tilbyde god hjælp.

Hvad kan jeg få hjælp til hos den studerende?

Den studerende har allerede erfaring med samtaler og modtager løbende supervision af godkendt specialist i psykoterapi. Det betyder, dog ikke at alle problematikker er egnet til behandling hos en psykologistuderende.

Typisk vil den psykologistuderende kunne hjælpe med lettere og moderate tilfælde af angst, depression, stress og livskriser. Er du i tvivl, så kontakt os – da vi også afstemmer med den enkelte psykologistuderende vi har.

Hvordan kan jeg få behandling hos psykologistuderende?

Det nemmeste er, at benytte kontaktformularen nedenfor. Her kan du også skrive et par ord om din problematik.

Du vil typisk blive kontaktet indenfor 48timer af en psykologistuderende med tilbud et samtaletilbud.

Kan jeg få tilskud til billig psykologhjælp?

Det er desværre ikke muligt at få tilskud til psykologhjælp hos de studerende.

Hvad koster det at få samtaler hos psykologistuderende?

Konsultationspriserne hos de psykologistuderende er billige. Den opdaterede prisliste finde på siden »her.

Kontakt psykolog

Behandling af migræne og hovedpine hos psykolog?

Oplever du migræne eller hovedpine efter følelsesmæssige belastende situationer? Så er det muligt at intensiv følelsesmæssig fokuseret psykoterapi kan hjælpe dig. ISTDP - Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy Metoden...

læs mere

Nyt navn EGOLAB Psykologcenter

Center for Funktionel Psykologi skifter navn til EGOLAB Psykologcenter. Vi er de samme personer og tilbyder behandling med evidensbaserede metoder. Vi har kontorer centralt i København ved Nørreport St, på Østerbro og i Kgs...

læs mere

Kontakt psykolog

Har du behov for en aftale eller afklaring på et spørgsmål så skriv til vores psykologer. Vi kan matche dig med en psykolog på baggrund af din problematik. Du får svar indenfor 24 timer.

Krypteret kommunikation*

4 + 10 =

+45 4245-4600

Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Lyngby Hovedgade 39, 2. sal
2800 Kgs Lyngby