Psykolog centralt i Farum

EGOLABs erfarne

Vi tilbyder rådgivning og terapi til voksne, unge, børn og par hos erfarne psykologer. Se en oversigt af de forskellige psykologfaglige services. Vi afholder samtaler online, på kontoret eller som små gåture – “walk-and-talk”.

 Hvem skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvem der vil være den mest egnede psykolog til at løse din problematik kan du sende os en kort beskrivelse af det, du ønsker hjælp til. Vi vil i teamet drøfte, hvem der kan hjælpe dig bedst muligt – lad os også høre, om du er åben overfor online samtaler, da det giver mulighed for at trække på flere af vores psykologer.

Uanset hvem du vælger så arbejder vi et team, der betyder at vi sparrer med hinanden, med henblik på at du får de bedste redskaber.

psykolog

Psykolog Anna Røpke

Voksne, par, unge og børn. Farum og Kgs Lyngby. Læs mere om Anna her.

Det er nemt at kontakte os

Vi er flere psykologer på kontoret – du kan læse mere om den enkelte ved at “trykke” på den ønskede psykolog. Når du er klar til at bestille en aftale – eller har du behov for svar at stille et spørgsmål inden – kan du skrive til os i kontaktformularen. Husk at skrive, hvilken psykolog du ønsker samtaler med.

Vi besvarer beskedder indenfor 24 timer.

Lidt praktisk information om Farum psykolog

Hvordan finder jeg vej?

Klinikken ligger i et kontorfællesskabet Rådhustorvet 5,  2. sal. I almindelig kontortid kan du tage trappen op til 2. sal. Når du er kommet op ad trapperne til 2. sal er der et venteareal på repos. Du vil blive hentet her.

Online, face-to-face og walk-and-talk

Vi tilbyder samtalerne afholdt på kontoret, med videokommunikation eller walk-and-talk. Her kan du få mere info om online samtaler.

Ventetider

Psykologerne har kort ventetid og du kan sædvanligvis få en aftale indenfor ca. 1 uge.

Offentligt tilskud og forsikringer?

EGOLAB er en privat klinik. Vi samarbejder med de fleste private forsikringsselskaber (f.eks. dit pensionsselskab) eller arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer. Vi har ikke aftale med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at selvom du har en henvisning fra egen læge, så kan du ikke få det tilskud, som du ellers er berettiget til når du vælger en psykolog gennem den offentlige sygesikring.

Offentlig transport

Fra Farum Station tager det ca. 10-12 min at gå til kontoret.

Kørestol og handicap venlig?

Bygningen er kørestolvenlig. Der er ingen trappetrin på etagen eller til hoveddøren. Der er små dørtrin mellem døre.  Der er handicatoiletp. Kontakt os evt ved spørgsmål.

Bil og parkering

Der er tidsbegrænset parkering foran bygningen ved Farum Bytorv. Der er ligeledes parkering foran Rådhustorvet 1-3.

Hvordan får jeg en aftale?

Det er nemt at booke en aftale i Farum. Du enten ringe direkte til psykologen eller bruge kontaktformularen nedenfor – har du et spørgsmål så send det med 🙂

Spørgsmål og mere information

Få mere information og svar på de oftest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at bruge vores brevkasse, hvis dit spørgsmål har almeninteresse.

Find vej til psykolog i Farum

Klinikken

Klinikken er belliggende på Rådhustorvet. Det er nemt at komme med bil og offentlig transport. Der er flere parkeringspladser ved Rådshustorvet. Farum bytorv er umiddelbart ved siden af kontoret og det kan være nemmest at finde plads her i dagtimerne. Billede til højre viser adgang til klinikken når du kommer gående fra Rådhustorvet.

Brug evt. det interaktive kort nedenfor, hvor klinikken er markeret.

Handicap adgang – elevator

Klinikken ligger på 2. sal og er du gangbesværet, kan du benytte elevator i opgang 3. Har du behov for at benytte elevatoren så giv os venligst besked på forhånd så vi kan hente dig ved ankomst.

farum rådhustorv
Psykolog i farum

Rådhustorvet opgang 5, 2. sal

Klinikken ligger i nr. 5 på 2. sal. Døren til opgangen er åben i almindelige dagstimer. Fortsæt op ad trapperne til når 2. sal.

Der findes toiletter på hver etage.

 

Vi henter dig her

På anden sal finder du et repos hvor psykologen har to stole som du kan benytte mens du venter. Du vil blive hentet her til aftalt tid.

Efter kl 16:00

Har du en aftale efter kl. 16:00 henter vi dig foran opgangen Rådhustorvet 5.

klinikken venteplads

Kontakt psykolog i Farum

Har du behov for en aftale med psykolog i Farum eller afklaring på et spørgsmål så kan du kontakte os nedenfor.


  Krypteret kommunikation?

  *Vælg ikke en privat kode - vi kan læse den.

  +45 4245-4600

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Kirketorvet 16
  4760 Vordingborg

  Psykologer | Farum

  EGOLAB Psykologcenter ApS

  +45 4245-4600

  Rådhustorvet 5, 2. sal, 3520 Farum

  EGOLAB Farum