Psykolog centralt i Farum

EGOLABs erfarne

Vi tilbyder rådgivning og terapi til voksne, unge, børn og par hos erfarne psykologer. Se en oversigt af de forskellige psykologfaglige services. Vi afholder samtaler online, på kontoret eller som små gåture – “walk-and-talk”.

 Hvem skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvem der vil være den mest egnede psykolog til at løse din problematik kan du sende os en kort beskrivelse af det, du ønsker hjælp til. Vi vil i teamet drøfte, hvem der kan hjælpe dig bedst muligt – lad os også høre, om du er åben overfor online samtaler, da det giver mulighed for at trække på flere af vores psykologer.

Uanset hvem du vælger så arbejder vi et team, der betyder at vi sparrer med hinanden, med henblik på at du får de bedste redskaber.

psykolog

Psykolog Anna Røpke

Voksne, par, unge og børn. Farum og Kgs Lyngby. Læs mere om Anna her.

Det er nemt at kontakte os

Vi er flere psykologer på kontoret – du kan læse mere om den enkelte ved at “trykke” på den ønskede psykolog. Når du er klar til at bestille en aftale – eller har du behov for svar at stille et spørgsmål inden – kan du skrive til os i kontaktformularen. Husk at skrive, hvilken psykolog du ønsker samtaler med.

Vi besvarer beskedder indenfor 24 timer.

Lidt praktisk information om Farum psykolog

Online, face-to-face og walk-and-talk

Vi tilbyder samtalerne afholdt på kontoret, med videokommunikation eller walk-and-talk. Her kan du få mere info om online samtaler.

Ventetider

Psykologerne har kort ventetid og du kan sædvanligvis få en aftale indenfor ca. 1 uge.

Ændringer og aflysninger

Har du behov for at ændre aftalen, bedes du give besked senest kl. 9.00 hverdagen inden aftalen. Såfremt jeg ikke modtager rettidigt afbud, faktureres konsultationsprisen. Bemærk at såfremt dine samtaler er dækket af et forsikringsselskab, er sene afbud og ændringer ikke dækket.

Offentligt tilskud og forsikringer?

EGOLAB er en privat klinik. Vi samarbejder med de fleste private forsikringsselskaber (f.eks. dit pensionsselskab) eller arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer. Vi har ikke aftale med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at selvom du har en henvisning fra egen læge, så kan du ikke få det tilskud, som du ellers er berettiget til når du vælger en psykolog gennem den offentlige sygesikring.

Har du en privat forsikring får du ofte en automatisk bevilling på 4 samtaler. Der kan evt. søges om yderligere samtaler.

 

Offentlig transport

Fra Farum Station tager det ca. 10-12 min at gå til kontoret.

Kørestol og handicap venlig?

Bygningen er kørestolvenlig. Der er ingen trappetrin på etagen eller til hoveddøren. Der er små dørtrin mellem døre.  Der er handicatoiletp. Kontakt os evt ved spørgsmål.

Bil og parkering

Der er tidsbegrænset parkering foran bygningen ved Farum Bytorv. Der er ligeledes parkering foran Rådhustorvet 1-3.

Hvordan får jeg en aftale?

Det er nemt at booke en aftale i Farum. Du enten ringe direkte til psykologen eller bruge kontaktformularen nedenfor – har du et spørgsmål så send det med 🙂

Spørgsmål og mere information

Få mere information og svar på de oftest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at bruge vores brevkasse, hvis dit spørgsmål har almeninteresse.

Find vej til psykolog i Farum

Find vej til klinikken

Klinikken ligger i kontorfællesskabet Rådhustorvet 5a, 2.sal. EGOLAB psykologcenter står der ved indgangsdøren. Døren til opgangen er åben i almindelige dagtimer. Fortsæt med elevator eller trapperne til 2.sal. Gå her til venstre ad gangen. Mit navn Gadepsykologen står ved døren på 2.sal.

Kommer du før tid, kan du sætte dig på en af vore to stole. De står, når du går ud gennem glasdøren.

Jeg henter dig til den aftalte tid.

Nemt at parkere

Klinikken er belliggende på Rådhustorvet. Det er nemt at komme med bil og offentlig transport. Der er flere parkeringspladser ved Rådshustorvet. Farum bytorv er umiddelbart ved siden af kontoret og det kan være nemmest at finde plads her i dagtimerne.

 

bygning klinik farum
adgang til klinikken

Rådhustorvet opgang 5a, 2. sal

Klinikken ligger i nr. 5a på 2. sal. Døren til opgangen er åben i almindelige dagstimer. Fortsæt med elevator eller trapperne til 2. sal. Der står “Gadepsykologen” på døren til mit kontor.

Der findes toiletter på hver etage.

 

Vi henter dig her

På anden sal finder du et repos hvor psykologen har to stole som du kan benytte mens du venter. Du vil blive hentet her til aftalt tid.

klinikken venteplads

Kontakt psykolog i Farum

Har du behov for en aftale med psykolog i Farum eller afklaring på et spørgsmål så kan du kontakte os nedenfor.

  Krypteret kommunikation?

  *Angiv kode på 8 karakterer - koden er synlig for os.

  Vælg kontor for mere info

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5a, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Goldschmidtsvej 1, 1.th.
  4760 Vordingborg
  Færgeparken 21
  3600 Frederikssund

  Psykologer | Farum

  EGOLAB Psykologcenter ApS

  +45 4245-4600

  Rådhustorvet 5a, 2. sal, 3520 Farum

  EGOLAB Farum