Farum Psykolog

Farum psykolog

Samtaler

På klinikken tilbyder vi samtaler, terapi, behandling og coaching til voksne, unge, børn og par.  Se et udvalg af de forskellige psykologfaglige services. Bemærk at alle samtaler tilbydes på kontoret, online og som “walk-and-talk”.

Vores team deltager i fælles faglig udvikling med EGOLABs øvrige psykologer. Det betyder, at vi altid har en vi kan spørge, få sparring og kritisk input til vores arbejde.

Mød psykolog David B. Borup

Autoriseret psykolog
Kontor: Farum og Vordingborg
Direkte: +45 42 666 279
CVR-nr: 40544771

Autoriseret psykolog. Jeg har erfaring med angst, depression, stress, selvskade, lavt selvværd, selvmordstanker, traumer, fysisk og psykisk vold, misbrug og identitetsudfordringer. Har i flere år arbejdet terapeutisk med familier, børn, unge og voksne og har opbygget viden og erfaring med psykiske og sociale vanskeligheder i eksempelvis en familie.

Herudover er jeg tilknyttet Institut for Psykologi på Københavns Universitet, hvor jeg underviser psykologistuderende på kandidatniveau.

Jeg arbejder ud fra et alment, psykodynamisk, kognitivt og narrativt grundlag med vægt på væren, kompetencer, viden og handling. I et tillidsfuldt samarbejde finder vi anledningerne til dine problemer eller udfordringer; og det, der skal styrkes for at leve et godt og meningsfuldt liv.

Min klientgruppe er: Børn, unge, voksne, familier og par.

Udvalgte aktiviteter, præsentationer og artikler

2018 Underviser i et samtalekoncept med børn og unge for Rigspolitiet.

2018 Artikel ”At være dobbelt udfordret”. Om ungdomsliv på en behandlingsinstitution.

2011 Artikel ”Er udvikling overhovedet meningen?”. Om det psykosociale arbejdes betingelser og muligheder i socialpsykiatrien.

2010 To bogkapitler i ”Aktør i eget liv – om arbejdet med mennesker på kanten af tilværelsen”; Bertelsen (red.) 2010.

Fra 2009 Ekstern Lektor, underviser og specialevejleder ved Institut for Psykologi på Københavns Universitet. Underviser hvert semester i udviklings-, social-, og almenpsykologi på kandidatdelen.

Fra 2008 Behandlingsansvarlig og Leder på bo- og behandlingssteder i København

Lidt praktisk information om Farum psykolog

Hvordan finder jeg vej?

Klinikken ligger i et kontorfællesskabet Rådhustorvet 5,  2. sal. I almindelig kontortid kan du tage trappen op til 2. sal. Når du er kommet op ad trapperne til 2. sal er der et venteareal på repos. Du vil blive hentet her.

Online, face-to-face og walk-and-talk

Vi tilbyder samtalerne afholdt på kontoret, med videokommunikation eller walk-and-talk. Her kan du få mere info om online samtaler.

Ventetider

Psykologerne har kort ventetid og du kan sædvanligvis få en aftale indenfor ca. 1 uge.

Offentligt tilskud og forsikringer?

EGOLAB er en privat klinik. Vi samarbejder med de fleste private forsikringsselskaber (f.eks. dit pensionsselskab) eller arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer. Vi har ikke aftale med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at selvom du har en henvisning fra egen læge, så kan du ikke få det tilskud, som du ellers er berettiget til når du vælger en psykolog gennem den offentlige sygesikring.

Offentlig transport

Fra Farum Station tager det ca. 10-12 min at gå til kontoret.

Kørestol og handicap venlig?

Bygningen er kørestolvenlig. Der er ingen trappetrin på etagen eller til hoveddøren. Der er små dørtrin mellem døre.  Der er handicatoiletp. Kontakt os evt ved spørgsmål.

Bil og parkering

Der er tidsbegrænset parkering foran bygningen ved Farum Bytorv. Der er ligeledes parkering foran Rådhustorvet 1-3.

Hvordan får jeg en aftale?

Det er nemt at booke en aftale i Farum. Du enten ringe direkte til psykologen eller bruge kontaktformularen nedenfor – har du et spørgsmål så send det med 🙂

Spørgsmål og mere information

Få mere information og svar på de oftest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at bruge vores brevkasse, hvis dit spørgsmål har almeninteresse.

Find vej til psykolog i Farum

Klinikken

Klinikken er belliggende på Rådhustorvet. Det er nemt at komme med bil og offentlig transport. Der er flere parkeringspladser ved Rådshustorvet. Farum bytorv er umiddelbart ved siden af kontoret og det kan være nemmest at finde plads her i dagtimerne. Billede til højre viser adgang til klinikken når du kommer gående fra Rådhustorvet.

Brug evt. det interaktive kort nedenfor, hvor klinikken er markeret.

Handicap adgang – elevator

Er du gangbesværet er der elevator ved en af de øvrige trappeopgaven. Giv på forhånd besked, om du har behov for elevator.

farum rådhustorv
Psykolog i farum

Rådhustorvet opgang 5

Klinikken ligger i opgang 5. Døren er åben i almindelige dagstimer. Tryk på “EGOLAB” dørtelefonen udenfor almindelig arbejdstid og vi trykker dig ind.

Vi henter dig her

På anden sal finder du et repos hvor psykologen har to stole som du kan benytte mens du venter. Du vil blive hentet her til aftalt tid.

klinikken venteplads

Kontakt psykolog i Farum

Har du behov for en aftale med psykolog i Farum eller afklaring på et spørgsmål så kan du kontakte os nedenfor.

Krypteret kommunikation*

7 + 14 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Kirke Værløsevej 40
3400 Værløse
Rådhustorvet 5, 2. sal
3520 Farum
Kirketorvet 16
4760 Vordingborg

Psykologer | Farum

EGOLAB Psyckologcenter ApS

+45 4245-4600

Rådhustorvet 5, 2. sal, 3520 Farum

EGOLAB Farum