Psykolog i Vordingborg

Velkommen til psykolog Vordingborg. Her får du samtaler hos erfarne terapeuter med kort ventetid. Vi arbejder med voksne, børn, par og familier.

Psykologhuset

Vores psykologer holder til i Videnshuset på Kirketorvet centralt i Vordingborg. Fra vores adresse tilbyder vi også “Walk-and-talk”.

Praktisk information: Psykolog Vordingborg

Hvor møder jeg psykolog i Vordingborg?

Klinikken ligger i Videnshuset Kirketorvet 16, 4760 Vordingborg. Vi har kontor i stueetagen og adgangsdøren er på venstre side af bygningen. Umiddelbart indenfor er der venteværelse. Du bliver hentet her til aftalt tid.

Korte ventetider

I Vordingborg har vi kort ventetid. Vi tilstræber at din første aftale er indenfor 5 hverdage.

Kørestol og handicap venlig?

Bygningen er ikke optimeret kørestol og andre handicap. Der er ingen trappetrin på etagen eller til hoveddøren. Der er dog dørtrin mellem døre. Det vil nok kræve en hjælper eller erfaring med at køre over dørtrin. Der forefindes almindelige toiletter – ej handicap. Kontakt os evt ved spørgsmål.

Behandling dækket med offentligt tilskud og forsikringer?

Vi er en privat klinik og samarbejder med de fleste private (f.eks. dit pensionsselskab) eller arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer. Vi har ikke aftale med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at selvom du har en henvisning fra egen læge, så kan du ikke få det tilskud, som du er berettiget til når du vælger en psykolog gennem den offentlige sygesikring.

Offentlig transport

Fra Vordingborg Station tager det ca. 10-12 min at gå. Der er holder også busser i Valdemarsgade og Voldgade, hvorfra det tager ca. 5-7 min at gå.

Bil og parkering

Der er tidsbegrænset parkering foran bygningen på Kirketorvet. Herudover finder du også flere parkeringsmuligheder omkring Valdemarsgade – f.eks. Badstuegade. De fleste steder er der 2 timer gratis parkering – husk at orientere dig.

Vordingborg kommune

Kontoret ligger i Vordingborg kommune. Vi tilbyder undersøgelser, tests og behandling af borgere. Henvender du dig fra kommunen med forespørgsel på ydelser giver et fast tilbud.

Hvordan får jeg en aftale med behandleren?

Det er nemt at få tid hos en psykolog i Vordingborg. Brug kontaktformularen nedenfor – har du et spørgsmål så send det med.

Spørgsmål til psykolog i Vordingborg

Få mere information og svar på de oftest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at bruge vores brevkasse, hvis dit spørgsmål har almeninteresse.

Psykolog

Hvem er vi på kontoret?

Vi har faste psykologer tilknyttet kontoret i Vordingborg (se nedenfor). Vi tilbyder alle vores psykologfaglige services på kontoret. Udover vores faste psykologer møder konsulenter op til aftalte opgaver, når der er særligt behov for deres kompetencer.

Mød psykolog David B. Borup

Autoriseret psykolog
Kontor: Vordingborg og online
Direkte: +45 42 666 279
CVR-nr: 40544771

Autoriseret psykolog. Jeg har erfaring med angst, depression, stress, selvskade, lavt selvværd, selvmordstanker, traumer, fysisk og psykisk vold, misbrug og identitetsudfordringer. Har i flere år arbejdet terapeutisk med familier, børn, unge og voksne og har opbygget viden og erfaring med psykiske og sociale vanskeligheder i eksempelvis en familie.

Herudover er jeg tilknyttet Institut for Psykologi på Københavns Universitet, hvor jeg underviser psykologistuderende på kandidatniveau.

Jeg arbejder ud fra et alment, psykodynamisk, kognitivt og narrativt grundlag med vægt på væren, kompetencer, viden og handling. I et tillidsfuldt samarbejde finder vi anledningerne til dine problemer eller udfordringer; og det, der skal styrkes for at leve et godt og meningsfuldt liv.

Min klientgruppe er: Børn, unge, voksne, familier og par.

Udvalgte aktiviteter, præsentationer og artikler

2018 Underviser i et samtalekoncept med børn og unge for Rigspolitiet.

2018 Artikel ”At være dobbelt udfordret”. Om ungdomsliv på en behandlingsinstitution.

2011 Artikel ”Er udvikling overhovedet meningen?”. Om det psykosociale arbejdes betingelser og muligheder i socialpsykiatrien.

2010 To bogkapitler i ”Aktør i eget liv – om arbejdet med mennesker på kanten af tilværelsen”; Bertelsen (red.) 2010.

Fra 2009 Ekstern Lektor, underviser og specialevejleder ved Institut for Psykologi på Københavns Universitet. Underviser hvert semester i udviklings-, social-, og almenpsykologi på kandidatdelen.

Fra 2008 Behandlingsansvarlig og Leder på bo- og behandlingssteder i København

Kontakt psykolog i Vordingborg

Har du spørgsmål til David B Borup og/ eller brug for at booke en tid? Benyt kontaktformularen nedenfor og David vil besvare din besked hurtigst muligt.

14 + 13 =

Psykolog i Vordingborg

EGOLAB Psykologcenter ApS

+45 42 666 279

+45 4245-4600

Kirketorvet 16 - 4760 Vordingborg

Psykolog i Vordingborg