Børnepsykolog

Vejledning og behandling til børn, unge og familier. Altid kort ventetid.

Mød os på vores kontor eller hjemmefra med online konsultationer via sikker videoforbindelse.

Mistrives dit barn?

Vi hjælper med at afdække, behandle og rådgive omkring børn og unges mistrivsel. Vi arbejder med evidensbaserede metoder og målrettet for at dit barn kan takle udfordringer og udfolde sig naturligt.

Udredning og behandling

Vi undersøgelser og vurdering af eventuelle psykiske vanskeligheder. Har du allerede fået lavet en af f.eks. PPR kan vi tilbyde en “second opinion”, eller at gennemgå sagen med dig.

Familie og søskende

Vi arbejder i tæt samarbejde med barnets forældre og eventuelt søskende, hvor det er relevant. I får redskabet til at støtte jeres barn med at håndtere den udvikling, bedst muligt i hverdagen.

Cool-kids og Chilled

Cool-Kids og Chilled er forskningsbaserede forløb til børn (Cool-Kids) og unge (Chilled). Behandlingsprogrammerne er udviklet til håndtering af angst, depression og eller adfærdsvanskeligheder.

I behandlingen arbejdes der blandt andet med følgende emner:

   • Hvad er angst og forbindelsen mellem tanker, følelser og krop
   • Opstilling af målsætning for arbejdet med angsten
   • At lære at tænke realistisk
   • Bange tanker og rare tanker
   • Opmuntring til modig adfærd i stedet for bekymret adfærd
   • Se frygten i øjnene via eksponering
   • Kreativ eksponering ved hjælp af trappestiger
   • Åndedræts- og afslapningsøvelser
   • Lære at klare vanskeligheder og problemer
   • Arbejde med sociale færdigheder og selvsikkerhed

Individuelle forløb i hele landet

Vi tilbyder individuelle forløb med Cool-Kids og Chilled. Det betyder at dit barn kan starte når det passer jer. Behandlingen kan foregå på vores konterer eller online via krypteret videoforbindelse.

Læs mere om Cool Kids og Chilled her.

Børn med diagnose eller særlig udfordringer

Har dit barn fået en diagnose eller et særligt behov? Vi hjælper dig med at forstå; hvad det betyder for barnet i praksis og hvordan I som forældre bedst kan støtte op om barnet hjemme og uden for hjemmet.

Vi rådgiver forældre til børn med særlige behov og diagnoser som f.eks.:

 • Autisme
 • Asperger
 • Angst
 • OCD
 • Depression

Social færdighedstræning: Bedre relationer og mindre ensomhed

Har dit barn vært ved at tolke og indgå i sociale relationer? Med social færdighedstræning lærer barnet at få bedre relationer og at turde tage sociale initiativer. Vi hjælper med konkrete redskaber til at navigere på den mest optimale måde iblandt venner og veninder. Vi tilbyder træning til børn og unge.

Børneundersøgelser og forældrekompetenceundersøgelser

Har I behov for en uvildig vurdering af dit barn og eller egne kompetencer som forældre? Vi tilbyder undersøgelser til kommuner samt private.

Undersøgelserne udarbejdes af en af vores erfarne specialister. Det sikrer at I får en undersøgelse af høj kvalitet med en let læselig præsentation af undersøgelsen.

De fleste sager varierer i omfang og behov. Kontakt os for en pris for jeres opgave.

Jeg er uenig eller forstår ikke undersøgelsen fra PPR

Har du allerede fået lavet en undersøgelse tilbyder hjælper vi med at læse og vurdere indholdet. Det kan være med henblik på, hvordan du bedst kan arbejde videre med resultaterne. Er du i tvivl om kvaliteten af undersøgelsen kan vi hjælpe med forstå, om undersøgelsen lever op til de krav man må forvente i den konkrete situation.

Online børnepsykolog

Vi tilbyder konsultationer med sikker online videoforbindelse. Børn og unge er ofte helt fortrolige med brugen af mediet og vores erfaring fortæller os, at vi kan skabe samme positive resultater med brug af videosamtaler.

Hvad kræver det af udstyr?

Det er nemt at starte videosamtaler med os. Det kræver blot at du har en PC, MAC eller tablet med kamera og mikrofon. Du får tilsendt et link når vi har lavet en aftale. Tryk på linket og videoforbindelsen åbner i din webbrowser. Læs mere om online konsultationer her.

Krypteret forbindelse

Software krypterer forbindelsen “end-to-end” og er GDRP godkendt.

Kontakt børnepsykolog med speciale i børn og ungeområdet

Vi har mange års erfaring med behandling af børn og unge. Vi tilbyder behandling i gruppe, individuel og sammen med familien.

Krypteret kommunikation*

6 + 4 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Kirke Værløsevej 40
3400 Værløse
Kirketorvet 16
4760 Vordingborg