Læs mere vores Psykologer

Vi er et team af erfarne psykologer, parterapeuter og børnepsykologer. Vi sætter den faglige standard højt i vores arbejde og modtager løbende supervision.

Mød en erfaren samtalepartner

Vi har mange års erfaring som psykologer og har arbejdet med en lang række forskellige problematikker såvel som metoder. Vi sætter al vores erfaring i spil med mødet med dig. Har du et spørgsmål så skriv gerne.

Mød os online eller på et af vores kontorer.

L. Anna Røpke

L. Anna Røpke

Psykolog (voksne og par)

Autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Fra første samtale er du i gang med din proces. Vi afdækker sammen årsager og baggrund for problemet og definerer relevant værktøj til dets løsning. Opbygning af dine styrker får fokus. Min erfaringsbase omfatter eksempelvis angst, depression, selvskade og selvmordstanker, identitets spørgsmål, lavt selvværd, konsekvens af kronisk sygdom, pårørende. Læs mere og skriv besked her.

Kontor: Farum & Lyngby

Tlf.: +45 2329-1468

David B Borup

David B Borup

Psykolog (børn, unge og voksne)

Autoriseret psykolog. Jeg har erfaring med angst, depression, stress, selvskade, lavt selvværd, selvmordstanker, traumer, fysisk og psykisk vold, misbrug og identitetsudfordringer. Har i mange år arbejdet terapeutisk med familier, børn, unge og voksne og har en solid viden og erfaring med psykiske og sociale vanskeligheder i eksempelvis en familie. Læs mere og skriv en besked her.

Kontor: Vordingborg
Tlf.: +45 42 666 279

Thomas Kierulff

Thomas Kierulff

Psykoterapeut MPF, MSc

Jeg beskæftiger mig bl.a. med problematikker relateret til depression, angst, sorg og eksistentielle kriser. Jeg modtager individuelle såvel som par. Sideløbende fører jeg individuelle samtaler på Mandecentret og leder ugentligt en gruppe for mænd i krise.

Godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Se min profil her.

Kontor: København (Østerbro)
Tlf.: +45 2798-1508

Max B Pedersen

Max B Pedersen

Psykolog, klinikchef

Autoriseret psykolog, phd og specialist i psykoterapi (ACT). Jeg tilbyder behandling af en lang række problematikker hos voksne, unge og par. Herunder: angst, social angst, depression, stress, lavt selv-værd, kriser og parterapi.

Jeg coacher også medarbejdere og ledere til at finde og udnytte deres fulde potentiale. Du kan også se min profil hos psykologer i danmark, eller læse mere om mig samt kontakte mig her.

Kontor: Lyngby og København
Tlf.: +45 4245-4600
Online booking Online samtale

Malin Wiking

Malin Wiking

Psykolog (voksne, børn, unge familier og par)

Jeg har mangeårig erfaring i arbejdet med mennesker, der har været udsat for svære belastninger, kriser og traumatiske begivenheder, såvel som affektive lidelser stress, angst og depression. Jeg arbejder med voksne, børn, unge, par og familier.

Jeg tilbyder psykologisk behandling, rådgivning og supervision. Du kan læse mere om mig og kontakte mig her.

Kontor: Solrød Strand
Tlf.: +45 4054-4884

EGOLAB Psykologcenter ApS

Mød os online med videokonsultation eller på et af vores fysiske kontorer.

Psykologklinikken er etableret i 2010 af Max B Pedersen og vi har et ønske om at være det sted, hvor du får terapi, supervision og uddannelse baseret på nyeste indsigt og udvikling af psykoterapeutiske værktøjer og teknologi. Det betyder at vi er specialiseret i online videokonsultationer og holder os orienteret med nyeste viden og er bl.a. til stede på nationale og internationale konferencer. Psykologerne på klinikken hjælper bl.a. børn, unge og voksne med psykologfaglige problematikker som angst, stress, selvværd, kriser og depression.

Min ambition er at du får enkle og effektive redskaber til at takle komplekse psykologiske problemer der hjælper dig med at skabe faktiske og meningsfyldte forandringer i dit liv; og at du har adgang til behandling uanset, hvor du er.

Max B Pedersen, phd, stifter af EGOLAB

Vi er flere erfarne behandlere og jeg anbefaler at du læser lidt om os. Bemærk at vores dygtige studerende tager klienter til nedsatte priser.

Er du autoriseret psykolog og interesseret i et samarbejde er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt psykolog

Har du behov for en aftale eller afklaring på et spørgsmål så skriv til vores psykologer. Vi kan matche dig med en psykolog på baggrund af din problematik. Du får svar indenfor 24 timer.

  Krypteret kommunikation?

  *Angiv kode på 8 karakterer - koden er synlig for os.

  Vælg kontor for mere info

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5a, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Kirketorvet 16
  4760 Vordingborg
  Færgeparken 21
  3600 Frederikssund

  Ofte stillede spørgsmål

  Den første samtale?

  Du kan reservere den første samtale ved at klikke her. Inden den første samtale kan du eventuelt overveje, hvad du ønsker anderledes i dit liv. Hvis det er vanskeligt at svare på starter vi samtalen der. Oftest kan vi også begynde behandlingen i første samtale.

  Hvor lang ventetid har I?

  Vi kan normalt tilbyde dig en aftale indenfor 1 uge.

   

  Hvilken behandlingsmetode?

  Vores psykologer har længerevarende uddannelse indenfor i psykoterapi. Indenfor psykoterapien findes en række evidensbaserede metoder, herunder forskellige former for kognitive og dynamiske terapier. Vi benytter hovedsageligt kognitive og korttidsdynamiske terapier. Ønsker du at vi læner os op af én bestemt metode i din behandling så noter det i din henvendelse og vi vil matche dig med en erfaren psykolog.

   

  Kan jeg bruge min lægehenvisning?

  Du behøver ingen lægehenvisning for at se vores psykologer fordi vi er en uafhængig og privat klinik. Det betyder også at du ikke kan få tilskud til dine konsultationer gennem den offentlige sygesikring. Er du medlem af Danmark kan du ofte få et tilskud.

  Hvor mange behandlinger skal jeg have?

  Det er vanskeligt at svare på. Det afhænger til dels af, hvor gennemgribende problematikken er, karakteren af de vedligeholdende vaner og motivationen for at få løst problemet. Når det er sagt, så behandler vi typisk vores klienter et sted indenfor 3 og 8 sessioner.

  Kan I tilbyde tider udenfor normal åbningstid?

  Ja, du kan godt få en tid udenfor den normale arbejdstid som er 9-16. Skriv dine ønsker i beskedformularen så vil vi finde en psykolog, der har ledige tider så tæt på dit ønsker som muligt.