Find psykolog i Lyngby – find psykolog i København

EGOLAB psykolog team i København og Lyngby

Vores psykologer har kontorer i København og Lyngby. Vi tilbyder behandling af en lang række psykologiske problemstillinger. Læs om os her eller skriv til os om dit behandlingsønske og vi vil matche dig med en erfaren.

Max H Bøhling

Max H Bøhling

Psykolog, klinikchef

Autoriseret psykolog, phd og specialist i psykoterapi. Jeg tilbyder behandling af en lang række problematikker hos voksne, unge og par. Herunder: angst, social angst, depression, stress, lavt selv-værd, kriser og kvalitet i parforholdet.

Jeg coacher også medarbejdere og ledere til at finde og udnytte deres fulde potentiale. Læs mere og kontakt mig her.

Rizwana Khuram

Rizwana Khuram

Psykolog

Jeg tilbyder behandling af problemstillinger såsom stress, kriser, angst, OCD, depression og lavt selvværd. Herudover, hjælper jeg par med kommunikation og vitalisering af parforholdet. I min terapeutiske tilgang har jeg fokus på dine ressourcer og hvordan du kan bruge dem til at skabe en mere meningsfuld tilværelse.

Thomas Kierulff

Thomas Kierulff

Psykoterapeut MPF, MSc

Jeg beskæftiger mig bl.a. med problematikker relateret til depression, angst, sorg og eksistentielle kriser. Jeg modtager individuelle såvel som par. Sideløbende fører jeg individuelle samtaler på Mandecentret og leder ugentligt en gruppe for mænd i krise.

Jonas Nikolaj Wridt

Jonas Nikolaj Wridt

Psykolog

Jeg har erfaring med klienter, som lider af depression, angst og stress. Derudover taler jeg ofte med klienter om lavt selvværd og sårbarhed samt kriser på grund af ændringer i tilværelsen. Jeg tilbyder samtaler til både voksne og unge, som har det svært som følge af psykologiske og sociale problemstillinger i deres liv.

L. Anna Røpke

L. Anna Røpke

Psykolog

Autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi. Fra første samtale er du i gang med din proces. Vi afdækker sammen årsager og baggrund for problemet og definerer relevant værktøj til dets løsning. Opbygning af dine styrker får fokus. Min erfaringsbase omfatter eksempelvis angst, depression, selvskade og selvmordstanker, identitets spørgsmål, lavt selvværd, konsekvens af kronisk sygdom, pårørende. Læs mere og skriv besked her.

Karen Møller Vium

Karen Møller Vium

Psykolog og børnepsykolog

Autoriseret psykolog (Cand. pæd. Psych. Aut.) Har gennem en årrække arbejdet med psykologisk rådgivning og intervention i forhold til børn, unge og familier. Har bred erfaring med behandling af angst og stress hos børn og voksne. Uddannet mindfulnessinstruktør og har ledet flere Cool Kids forløb. Erfaring med supervision af ledere, lærere og pædagoger. Læs mere her.

Kontakt psykolog

Har du behov for en aftale eller afklaring på et spørgsmål så skriv til vores psykologer. Vi kan matche dig med en psykolog på baggrund af din problematik. Du får svar indenfor 24 timer.

Krypteret kommunikation*

15 + 5 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 39, 2. sal
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K