Test dig selv – Online psykologiske tests

Gratis psykologiske tests; Stress, angst og depression og flere

Nedenfor kan du finde gratis psykologiske tests. De er til fri afbenyttelse og kan bruges til at undersøge dig selv. Alle tests har udgangspunkt i videnskabeligt udviklede instrumenter. Har du behov for en snak om dine testresultater er du velkommen til at kontakte os.

Test dig selv for stress, angst og depression

Den psykologske test nedenfor kan du bruge til at teste dig selv for de mest almindelige belastningsreaktioner som f.eks. stress, angst og depression. Skalaerne er videnskabeligt udviklede og bliver løbende opdaterede – både for at præcisere redskabet men også for at opnå en større forståelse af belastningsreaktioner.

Test dig selv for angst, stress og depression

Partner Match; et online par-terapeutisk redskab

Et psykologisk testværktøj til at forudse og forebygge parproblemer

Få hjælp til at være på forkant med de ting, der oftest er afgørende for om et parforhold holder eller brister. Værktøjet bruges ved at du og din partner udfylder hvert et eksemplar og bagefter starter en dialog med udgangspunkt i den måde i forholder jer forskelligt til temaerne. Giv dig tid og ro til at udfylde skemaet – ofte er det en fordel at sidde alene. Vent med dialogen til I begge har svaret. Din partner kan evt. svare på skemaet samtidig ved at sætte sig ved en anden computer.

»Onlind parterapeutisk værktøj – holder eller brister dit parforhold?

Kontakt psykolog

Har du behov for en aftale eller afklaring på et spørgsmål så skriv til vores psykologer. Vi kan matche dig med en psykolog på baggrund af din problematik. Du får svar indenfor 24 timer.

Krypteret kommunikation*

11 + 14 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Rådhustorvet 5, 2. sal
3520 Farum
Solrød Strandvej 92
2680 Solrød Strand
Kirketorvet 16
4760 Vordingborg