Test dig selv

Her finder du online psykologiske tests. Du kan f.eks. teste dig selv for lavt-selvværd eller mindreværd, stress, angst, depression og livskvalitet. Alle tests er baseret på forskning og justeres løbende, så du får det bedste måleredskab.

Hver gang du tager en test kan du sammenligne dit resultat med den gennemsnitlige bruger. Det giver dig et "pejle-mærke" i forhold til, om din scorer "høj" eller "lav".

Gratis online psykologiske

Brug de gratis psykologiske tests til at undersøge dig selv. Alle tests er til fri afbenyttelse og har udgangspunkt i videnskabeligt udviklede instrumenter.  Du kan også benytte testene til løbende at lave status over effekten af et terapi forløb eller andre forandringer, du sætter i værk.

Har du behov for en snak om dine testresultater er du velkommen til at kontakte os.

Stress, angst og depression

Test dig selv for stress, angst og depression. Testen nedenfor kan bruges til at screene for de mest almindelige belastningsreaktioner som stress, angst og depression. Skalaerne er videnskabeligt udviklede og bliver løbende opdaterede – både for at præcisere redskabet men også for at opnå en større forståelse af belastningsreaktioner.

Tryk her og test dig selv for angst, stress og depression

Selvværd og mindreværd

Har du mindreværd eller lavt selvværd? Mange har en forestilling, om have lavt selvværd – her får du mulighed for at teste dig selv og se, hvordan du scorer relativt set.

Testen er sammensat med henblik på at kunne give et retvisende indtryk af, om ens “selvværd” sætter uhensigtsmæssige begrænsninger i ens liv. Den er ofte mere relevant end andre selvværds tests, da mange tests ikke fokuserer på de begrænsninger, selvværd kan give.

Har du mindreværd? Test dit selvværd

Test dit parforhold; partnermatch

Et online par-terapeutisk redskab

Test dit parforhold med redskabet “partnermatch”. Redskabet er udviklet til at starte en samtale med din partner, der kan forudse og forebygge mistrivsel og problemer i parfoholdet.

Temaerne i testredskabet berører de temaer, der oftest er afgørende for om et parforhold holder eller brister i længden.

Værktøjet bruges ved at du og din partner udfylder hvert et eksemplar og bagefter starter en dialog med udgangspunkt i den måde i forholder jer forskelligt til temaerne. Det kan f.eks. betyde, at I ser ting, som I begge ønsker at forandre. Forskelligheder kan også trives i et sundt parhold. Det essentielle er, om I som par kan se hinanden og skabe en fælles forståelse og accept omkring, forskellighederne.

Giv jer tid og ro til at udfylde skemaet – ofte er det en fordel at sidde alene. Vent med dialogen til I begge har svaret. Din partner kan evt. svare på skemaet samtidig ved at sætte sig ved en anden computer.

»Online parterapeutisk værktøj – holder eller brister dit parforhold?