Online parterapi

Redskab til dialog

Online redskab til parterapi og udvikling

Online redskab til udvikling af dit parforhold. Her får du adgang til et gratis redskab der hjælper dig med at være på forkant med det, der oftest er afgørende for om et parforhold holder eller brister.

»Online redskab til parterapi: PartnerMatch – holder dit parforhold?

Kan man lave parterapi online?

Ved at bruge værktøjet struktureret derhjemme kommer i omkring de temaer som oftest er medvirkende til at et par søger parterapi. Det online test-redskab giver jer mulighed for at se, hvor langt i kan komme uden psykologens hjælp.

Hvordan bruges online redskab til parterapi?

Værktøjet bruges ved at du og din partner hver især udfylder et eksemplar af testen og bagefter starter en dialog med udgangspunkt i den måde i forholder jer forskelligt til temaerne.

Giv jer tid og ro til at udfylde skemaet – ofte er det en fordel at sidde alene – eller aftale en dag, hvor I har udfyldt skemaet. Vent med at starte dialogen til I begge har svaret. Din partner kan evt. svare på skemaet samtidig ved at sætte sig ved en anden computer.

Hvad, hvis vi ikke kommer videre?

Online parterapi baseret på en skabelon kan naturligvis ikke omkring alle teamer eller fange den form for kommunikation, der præger jeres parforhold. Det bedste er, at finde en erfaren parterapeut. I er velkomne til at kontakte os, hvis I har behov.

Psykolog – alt hvad du bør vide

Psykolog – alt hvad du bør vide

Introduktion En psykolog har en bred uddannelse med mulighed for specialisering indenfor alt det, der er psykolofagligt. Det dækker alt fra klinisk arbejde til forskning i menneskelig adfærd. I denne artikel vil jeg hjælpe dig med at forstå bredden af psykologens...

læs mere
Psykolog og psykoterapeut

Psykolog og psykoterapeut

Psykolog vs psykoterapeut - hvad er forskellen? Når du har brug for psykoterapi kan valget stå stå mellem en psykolog og en psykoterapeut har du måske brug for at vide lidt om forskellen. Nedenfor vil skrive om de mest centrale forskelle - forhåbentlig kan det også...

læs mere