Køge og Solrød Psykolog

EGOLABs erfarne

I januar 2021 åbner vi et nyt kontor i Solrød Strand. Det er tæt på stationen og nemt at komme til fra Køge, Karlslunde og Hundige.

Som ved alle vore andre kontorer er det en yderst erfaren psykolog, der sidder på kontoret.

På kontoret tilbyder vi rådgivning, terapi til voksne, unge, børn, familier og par. Se også oversigten med de forskellige psykologfaglige services. 

Beliggenheden i Solrød Strand gør det til et ideelt sted at tilbyde “walk-and-talk” på stranden. Kontakt os for at høre om mulighederne.

psykolog

Mød psykolog Malin Wiking

Autoriseret psykolog
Kontor: Solrød Strand og online i hele landet
Direkte: +45 4054-4884
CVR-nr:

Jeg er uddannet psykolog på Københavns Universitet i 2001, medlem af Dansk Psykologforening, samt autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg har mangeårig erfaring i arbejdet med mennesker, der har været udsat for svære belastninger, kriser og traumatiske begivenheder, såvel som affektive lidelser stress, angst og depression. Jeg arbejder med børn, unge, voksne, par og familier. Jeg yder psykologisk behandling, rådgivning og supervision.

Jeg benytter metoder, der er forankret i teori og praksis. I min tilgang, tager jeg afsæt i mine praksis erfaringer, såvel som mine forskellige efteruddannelser.

Den psykologiske forståelse der gennemsyrer mit arbejde er, at der ikke findes en terapi der virker for alle, men at man sammen kan finde en fremgangsmåde som kan passe til den enkelte. Vi bærer alle på en rygsæk, stor eller lille med fortællinger om hvem vi er, hvad vi kan og hvor vi er på vej.
Det kan være tidspunkter hvor det er svært og hårdt arbejde at se på indholdet i rygsækken og det er menneskeligt at have brug for hjælp og støtte når livet af og til gør rygsækken for tung at bære alene eller pasformen skal justeres.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at skrive til mig på kontaktformularen nedenfor.

Lidt praktisk information om psykologen i Solrød Strand og Køge

Hvordan finder jeg klinikken?

Klinikken ligger i klinikfællesskabet “Back and Mind” på Solrød Strandvej 92. Klinikken er tæt på Køge, Karlslunde, Greve og Hundige.

Når du ankommer til adressen går du ind i bygningen af hovedindgangen midtfor. Indenfor til venstre finder du et venteværelset. Her vil du blive hentet til aftalt tid.

Online, face-to-face og walk-and-talk

Samtalerne tilbydes som “walk-and-talk”, på kontoret “face-to-face” og online med videokommunikation. Her kan du få mere info om online samtaler.

Ventetider

Ventetiden hos psykologen ligger typisk på ca. 1 uge. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvornår vi kan tilbyde den første tid.

Offentligt tilskud og forsikringer?

Vi er en privat klinik, der samarbejder med de fleste private forsikringsselskaber (f.eks. dit pensionsselskab) eller arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer.

Bemærk at vi ikke har aftale med den offentlige sygesikring. Det betyder at vi ikke kan tilbyde samtaler med det tilskud du ellers er berettiget til, når du har en henvisning til psykolog fra egen læge. Betaler du selv – eller har du en forsikring, der dækker din behandling – kan du hurtigt få en tid.

Offentlig transport

Solrød Station ligger i gå afstad fra klinikken. Det tager ca. 10-12 min at gå. Der er også flere busforbindelser nær kontoret. Se DSBs rejsevejledning.

Kørestol og handicap venlig?

Kontoret ligger på første sal og er med trapper. For at møde ind på kontoret må du kunne gå op af trapper til første sal uden hjælp.

Bil og parkering

Det er nemt at komme til kontoret i bil. Foran bygningen er der gæsteparkering. Der er også flere parkeringsmuligheder på Solrød Strandvej.

Hvordan får jeg en aftale?

Det er nemt at booke en aftale i Solrød. Du enten ringe direkte til psykologen eller bruge kontaktformularen nedenfor – har du et spørgsmål så send det med 🙂

Spørgsmål og mere information

Få mere information og svar på de oftest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at bruge vores brevkasse, hvis dit spørgsmål har almen interesse.

Kontakt psykolog i Solrød Strand

Har du behov for en aftale med psykolog i Solrød Strand eller nær Køge kan du kontakte os nedenfor.

Krypteret kommunikation*

8 + 8 =

*Bemærk at vi kan læse dit kodeord. Vælg et som du gerne vil dele med os.

Solrød Strandvej 92
2680 Solrød Strand

+45 4054-4884

Psykologer | Solrød

EGOLAB Psykologcenter ApS

Solrød Strandvej 92, 2680 Solrød Strand

+45 4054-4884

EGOLAB Farum