Psykolog i København

Psykolog med kort ventetid

Psykolog Max B Pedersen

Voksne, unge, par og erhvervspsykologi

Psykoterapeut Thomas Kierulff

Voksne, unge og par

terapi behandling psykolog

Psykolog til børn, unge, voksne og par

Vi tilbyder behandling af de fleste psykologfaglige problematikker. Det kan vi fordi vi er et team af erfarne psykologer, der deltager i løbende videreuddannelse, supervision og fast intern sparring.

Hvem tilbyder vi samtaler til?

Vi arbejder med voksne, par, familier, børn og unge. Den grundlæggende metode er den samme – den tilpasses målgruppen. Arbejdet med børn kan f.eks. inddrage lege og spil.

Det betyder at uanset om dit barn er 5 år eller du er 90 år kan vi tilbyde samtaler. Vi kommer også gerne ud til dig efter forudgående aftale.

Er der nogen forudsætning for at gå til psykolog?

Den vigtigste forudsætning for, at terapien med din psykolog virker er dit ønske om forandring. Forandringen bæres og skabes af dig – og vi hjælper dig med at takle dine barrierer.

Vi hjælper dig gerne med at finde en psykolog, der passer præcist til din problematik.

Sådan finder du kontoret

Vores psykologer holder til centralt ved Nørreport St. Psykologklinikken ligger 50 meter fra Nørreport St. i Vendersgade 4., 2. sal. Vi deler lokaler med Sundhedsinstituttet og når du kommer til adressen kan du trykke på dørklokken “Vendersgade 4, 2. sal” – så kan vores psykologer trykke dig ind.

Offentlig transport til psykologerne

Du kan nemt komme til vores psykologer med offentlig transport. Vi holder til i Købehavn ved Nørreport St. hvor der er S-tog, metro og mange busforbindelser.

Parkering ved klinikken

Det kan være svært at finde offentlige parkeringspladser på gaderne omkring Nørreport St. På Nørrevoldgade er der flere parkeringspladser langs med HC Ørstedparken. Det er dog oftest nemmest at køre ned i parkeringsanlægget under Israels Plads. Det tager 5 minutter at finde opgangen til psykologerne fra Israels Plads.

Vendersgade 4, 2. sal
Psykolog Nørreport

Psykolog centralt i København ved Nørreport St.

Udover at klinikken ligger lige ved Nørreport St., Metro og Bus har byen har København den tætteste befolkning af psykologer i Danmark. Det giver psykologerne gode muligheder for at modtage supervision, deltage i kurser og andre faglige arrangementer.

Mange psykologer i København har derfor ofte en eller flere videreuddannelser – og sommetider specialist titler. Det er derfor et godt sted at lede efter en erfaren psykolog indenfor præcist det speciale du beskæftiger dig med. Hos EGOLAB Psykologcenter møder du psykologer med godkendte specialist videreuddannelser f.eks. indenfor det kognitive, psykodynamiske og narrative. Det sikrer dig en erfaren sparringspartner og “wing-man” til din forandring.

Hvad kan du forvente?

I første samtale afklarer vi den udfordring du kommer med, dine ønsker til forandring og vi kan ofte begynde på at lave et værktøj til dig, som kan starte din process.

En psykolog kan vejlede omkring faglige og faktuelle omstændigheder. Psykologen kan vejleder ikke i forhold til konkrete beslutninger du står overfor – psykologen hjælper dig til selv at træffe din egen beslutning.

De fleste, der møder op til første samtale oplever lidt nervøsitet. Oplever du også nervøsitet og gør den det vanskeligt for dig at udtrykke dig – så sig det undervejs, hvis det sker. Vi plejer at kunne hjælpe 🙂 

Hvordan starter jeg hos psykolog?

Du kan enten rådføre dig med egen læge eller kontakte os nedenfor. Vi står klar til at hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål.

Kontakt psykolog i København

Skriv til os, hvis du har behov for en aftale eller har et spørgsmål. Du er også velkommen til at ringe – det er ofte nemmest at træffe os vi beskedformularen, da vi kan være optaget grundet samtaler.

  Krypteret kommunikation?

  *Angiv kode på 8 karakterer - koden er synlig for os.

  Vælg kontor for mere info

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5a, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Kirketorvet 16
  4760 Vordingborg
  Færgeparken 21
  3600 Frederikssund

  Psykologer | København

  EGOLAB Psykologcenter ApS

  +45 4245-4600

  Vendersgade 4, 2. sal - 1363 København K

  Lyngby Hovedgade 39, 2. sal, 2800 Kgs Lyngby

  EGOLAB København

  EGOLAB Lyngby