ACT Supervision

Supervision for psykologer, læger og andre, der arbejder med samtaler. Perspektiver, der udvikler dig fagligt og personligt.

Supervisionshold med løbende tilmelding afholdt hver 3. uge online og i Lyngby.

Supervisor Max Bøhling, PhD, specialist i psykoterapi

Praksisnær supervision

Din supervision tager udgangspunkt i konkrete problemstillinger og udviklingsønsker. Temaer belyses på en oplevelsesorienteret og pragmatisk måde. Den praktiske tilgang forberede dig på at bruge, det du lærer i supervisionen i den praksis.

En virksom måde til at løse dine udfordringer

Jeg tager udgangspunkt i dit behov, din måde at forstå problemer på. Sammen ser vi på de rammer som du ser problemerne i og undersøger, hvad det er, der ikke virker og hvordan du kan finde en virksom måde at anskue og løse de aktuelle udfordringer.

For psykologer læger og mange flere

Supervision tilbydes til alle faggrupper, der har med samtaler at gøre. Det kan være psykologer, læger, socialrådgivere, sygeplejersker, medarbejdere i et call-center og mange flere.

Intensive forløb 20 eller 40 timer

Har du brug for et intensivt forløb med heldsagssupervision? Der opstartes løbende grupper – er du interesseret så skriv og hør, hvornår du kan starte.

Faglig og personlig udvikling

Vi giver plads til at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Supervisionen handler ikke kun om teori og metode – det handler om at gøre dig til den version af dig selv du ønsker at være i mødet med andre og dine udfordringer.

ACT Supervision

Supervision metoderamme er moderne 3. bølge kognitiv adfærdsterapi; Acceptance and Commitment Therapy. Er du allerede routineret ACT terapeut vil du kunne få sparring og forfinet dine teknikker. Har du endnu ikke stiftet kendskab til metoden bliver du indført på en oplevelsesorienteret måde med mange praktiske eksempler.

Åbent supervisionshold

Der afholdes supervision hver 3. uge á 2 timer. Supervision afholdes online og eller i Lyngby. Kontakt os for tilmelding.

Illustration af ACT hexaflekset

Godkendt til autorisation og specialist

Supervision er godkendt til autorsiation og specialistuddannelsen i psykoterapi.

Supervisionsgruppe

Der er løbende gruppesupervision i Lyngby med fleksibel tilmedling. Har du behov for et intensivt forløb med heldagsforløb så kontakt os. Vi kan ofte matche dig med en, som du evt. kan dele en gruppe med.

Individuel supervision

Individuel supervision opstartes og aftales når du har behov.

I hele landet og online

Supervision tilbydes på alle vores lokationer samt i hele landet efter forudgående aftale. Vi holder også løbende online grupper. Der er plads til højst otte deltagere i de åbne grupper.

For at se næste supervisionsdage se i vores kalender. Ikke alle intensive forløb og heldagssupervision vises i kalenderen. Skriv til os vedrørende opstart af intensive forløb. Dagene aftales individuelt og vi kan ofte matche dig med en anden psykolog i en tomandsgruppe.

Supervisionslokale i Lyngby

Mit supervisionsforløb hos Max har været noget af det bedste uddannelse, jeg har givet mig selv. Max er en nærværende og lyttende supervisor, der skaber et ligeværdigt og trygt rum, hvor det er muligt at eksperimentere og lære. Samtidig er Max en knivskarp ACT terapeut, som har hjulpet mig med at udvikle mine egne ACT færdigheder. Max får min varmeste anbefaling

Helle, psykolog og supervisand

Kæmpe personligt udbytte - ikke kun fagligt. God kombination af oplæg og øvelser. Nærværednde Max som på en lærerig har guidet os igennem øvelserne.

Charlotte, sygeplejerske og kursist

Jeg har haft stor glæde af at blive indført i ACT af Max - både hvad angår teori, dialog, metaforer og praktiske øvelser. Supervisionen tog hovedsagelig afsæt i klienter, hvilket gjorde undervisningen levende og synliggjorde, hvorledes teknikkerne skabte forandring hos ens klienter gang for gang. Max er en meget dygtig samt behagelig supervisor og jeg vil varmt anbefale et supervisionsforløb hos Max.

Lea, psykolog og supervisand

Kontakt ACT supervisor

Har du behov for supervision til der tæller til din autorisation eller specialistuddannelse? Kontakt os for at høre om de aktuelle supervisionsgrupper eller muligheder for individuel supervision.

  Krypteret kommunikation?

  *Angiv kode på 8 karakterer - koden er synlig for os.

  Vælg kontor for mere info

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5a, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Goldschmidtsvej 1, 1.th.
  4760 Vordingborg
  Færgeparken 21
  3600 Frederikssund