ACT coach uddannelse

36 timer ACT coach uddannelse

På uddannelsen får du en grundig indføring i ACT så du kan hjælpe andre med motivation og takling af psykologiske udfordringer.

Hent den fulde kursusbeskrivelse (PDF)

ACT – Acceptance and Commitment Therapy

ACT er en evidensbaseret 3. bølge kognitiv terapiform og en videreudvikling af Skinners adfærdsterapi. Interventionsmetoden er ”almenmenneskelig” og transdiagnostisk, hvor udgangspunktet for psykiske udfordringer forklares ved klientens uvirksomme forsøg på at kontrollere det naturlige samspil mellem følelser, tanker, kropslige fornemmelser og situation. Forskning har vist, at metoden bl.a. kan anvendes til behandling af psykiske lidelser såvel som motiverende og afklarende samtaler.

Praksisnær indføring i ACT

Uddannelsen giver dig en praksisnær introduktion til Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Kursusformen er oplevelsesorienteret og giver dig mulighed for at træne konkrete interventionsøvelser og samtaleteknikker undervejs.

Deltagere

Uddannelsen er for tværfagligt personale så som socialrådgivere, ergoterapeuter, sygeplejersker, fysioterapeuter, HR medarbejdere og andre der har behov for  samtaleteknikker i deres arbejde.

Kursusopbygning 9×4 timer

Kurset strækker sig over 9 dage. Modul 2-9 er forskudt således at deltageren får mulighed for at øve samtaleteknikker mellem modulerne.

Underviser

Underviser på kursus er psykolog, specialist i psykoterapi, phd og “peer reviewed ACT trainer” Max H. Bøhling.

Modulopbygget

Uddannelsen strækker sig over 9 dage. Modul 2-9 er forskudt således at deltageren får mulighed for at øve samtaleteknikker mellem modulerne.

Hvornår?

Følg os på Facebook eller send os en besked. Vi opretter også kurser på din arbejdsplads efter behov.

Skræddersyede kurser

Har I brug for et skræddersyet kursusforløb til jeres medarbejdere? Vi laver skræddersyede forløb til tværfagligt personale og psykologer. Skriv om de kompetencer i ønsker at fokusere på og vi vil give jeg et forslag på et konkret forløb.

Lær mere om vores kurser

Kontakt for mere information om væres kurser eller et tilbud på jeres et skræddersyet kursus, der opkvalificerer jeres medarbejdere.

Krypteret kommunikation*

13 + 13 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Kirke Værløsevej 40
3400 Værløse