Parterapi med ACT (online)

DKK1,00

Online workshop: Lær parterapi med ACT

Lær at bruge ACT til at skabe meningsfulde parforhold. Workshoppen fokuserer på, hvordan man som parterapeut kan hjælpe par til at håndtere psykologisk indhold – så det ikke bliver en barriere iforhold til den forandring, som parterne ønsker. Deltagelse forudsættes kendskab til ACT. Se evt. online ACT intro kursus.

På lager

Varenummer (SKU): 20 Kategori:

Beskrivelse

Online workshop: Parterapi med ACT (3 timer + 1 time)

Lær at bruge ACT til at skabe meningsfulde parforhold. Workshoppen er baseret på “ACT with love – helping couples ACT” workshop afholdt på ACBS Nordic konferencen 2018 af Max B Pedersen.

Workshoppen består af en 3 timer workshop fulgt op af 1 time opsummering og opsamling af praktiske erfaringer. Det anbefales at deltageren afprøver teknikker i perioden inden den sidste del af workshoppen.

Workshoppen fokuserer på, hvordan du som parterapeut kan hjælpe par til at håndtere psykologisk indhold så det ikke skaber barrierer i forhold til det parforhold som parterne ønsker.

Udbytte

I workshoppen lærer du at arbejde med par og ACT. Det gennemgående tema for workshoppen er, at du som parterapeut lærer at hjælpe par med at håndtere psykologisk indhold på en måde, så det ikke skaber barrierer for parternes forandringsønsker.

Du får redskaber til at lave par-caseformulering og til at hjælpe par med at håndtere konflikter og opbygge psykologisk fleksibilitet – i og udenfor sessionen.

Formålet er, at du erhverver effektive problemløsningsredskaber i forhold til at arbejde med par og deres ønsker om forandring.

Deltagere

Kurset er målrettet et tværfagligt deltagerfelt. Herunder, psykologer, parterapeuter, psykoterapeuter, coaches og lignende.

Forudsætninger

Det forudsættes at deltagerne har kendskab til ACT. F.eks. har deltaget på online ACT intro kursus. Tidligere erfaring med ACT grundprincipper vil hjælpe dig med at få det bedste udbytte af workshoppen. Der er ikke afsat tid til at gennemgang af alle ACT grundprincipperne.

Form

Kurset afholdes online med brug af webinar software. Deltagerne kan stille spørgsmål og interagere i grupper efter behov. Metoden introduceres gennem praksisnære og konkrete, oplevelsesorienterede øvelser, der kort perspektiveres i forhold til teori.

Underviser

Max B Pedersen, specialist i psykoterapi, ph.d. og internationalt eksamineret ACT-trainer (ACBS peer reviewed). Max har mange års erfaring med undervisning og supervision i ACT.