ACT intro kursus 4×2 timer (online)

DKK1,00

Lær ACT for psykologer tværfagligt personale mv

På lager

Varenummer (SKU): 1001 Kategori:

Beskrivelse

Online ACT introduktionskursus: 3 dage á 2,5 time

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) er en almenmenneskelig model, der er egnet til at skabe forandringer, motivation og livskvalitet. Den kan bruges på tværs af kliniske og almindelige udfordringer. Metoden arbejder fokuseret på at øge fleksibiliteten i forhold til de indre tanke-, sanse- og følelsesmæssige processer med henblik på at opnå større handlefrihed.

Udbytte

Kurset forbereder deltagerne til at påbegynde arbejdet med ACT i praksis. Som behandlingseksempel arbejdes med angst. Du vil lære at formulere behandlingsmål, identificere uvirksomme kontrolstrategier, og tilrettelægge en behandlingsplan baseret på psykologisk fleksibilitet.

Deltagere

Kurset er målrettet et tværfagligt deltagerfelt, med ønske om introduktion til ACT. Herunder psykologer, læger, socialrådgivere, sygeplejersker, coaches, HR personale og lignende.

Form

Kurset afholdes online med brug af webinar software. Deltagerne kan stille spørgsmål og interagere i grupper efter behov. Metoden introduceres gennem praksisnære og konkrete, oplevelsesorienterede øvelser, der kort perspektiveres i forhold til teori.

Underviser

Max B Pedersen, specialist i psykoterapi, ph.d. og internationalt eksamineret ACT-trainer (ACBS peer reviewed). Max har mange års erfaring med undervisning og supervision i ACT.