Psykologfaglig supervision | Børn og unge

Supervision til lærere og pædagoger der arbejder med børn og unge

At lærere og pædagoger bærer et stort ansvar og har en væsentlig rolle i forhold til børn og unges trivsel og udvikling er en kendsgerning. Mange lærere og pædagoger oplever i dag samtidig store udfordringer med at inkludere børn med følelsesmæssige og sociale vanskeligheder, hvilket Folkeskoleloven fordrer. Det kan være opslidende at bruge sin egen personlighed og sig selv som redskab i processen omkring undervisning og inklusion. Her kan supervision for lærere og pædagoger gøre en stor forskel og give nye muligheder og forståelser.

Supervision har også vist sig at forebyggende stress og udbrændthed.

Udbytte af supervision

Supervision tilbyder dig konrkete redskaber og sparring. Typisk vil du opleve:

 • Supervision kan udvikle dine kompetencer som lærer eller pædagog i forhold til at arbejde anerkendende, miljøterapeutisk og systemisk med de børn eller unge, som I arbejder med.
 • Supervision kan give dig en bredere forståelse af de bagvedliggende årsager til barnets adfærd og udvikling og på den måde give dig flere redskaber til at agere professionelt og hensigtsmæssigt i relationerne.
 • Supervision kan give dig en bedre indsigt i din egen rolle som lærer eller pædagog og derigennem udvikle relationskompetence og styrke dig såvel fagligt som personligt.
 • Supervision kan styrke et teamsamarbejde omkring en børnegruppe eller klasse. Gensidige forventninger afstemmes, teamets dynamik afklares og den enkeltes rolle, ressourcer og svagheder afdækkes
 • Supervision kan styrke kommunikationen i et teamsamarbejde ved at afklare intentioner og behov og samtidigt løse eventuelle konflikter i et team.

Hvor tilbyder vi lærere og pædagoger supervision?

Vi tilbyder supervision på vores klinikker og kører også ud til jeres arbejdsplads.

Vi tager gerne en snak om jeres supervisionsbehov. Kontakt os så vi kan afklare om vi kan dække jeres behov.

Supervisor

Vores erfarne supervisorer kan hjælpe dig med børne- og familieområdet. Vi møder dig online, hos dig eller på vores kontor. Kontakt os nedenfor for at høre mere.

 

Børneområdet

Vi hjælper dig med konkrete redskaber til at takle svære situationer og udvikle dig personligt i dit arbejde med børn og unge.

Tværfaglig supervision

Vi tilbyder supervision til psykologer, lærere, pædagoger.

Faglig supervision børn og unge

Arbejder du med børn og unge og har brug for supervision? Vi hjælper dig med sparring og faglig udvikling. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vilkår

Se vilkår for supervision

Kontakt supervisor indenfor børn og ungeområdet

Vi tilbyder supervision på hele Sjælland og øerne syd for.

  Krypteret kommunikation?

  *Angiv kode på 8 karakterer - koden er synlig for os.

  Vælg kontor for mere info

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5a, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Goldschmidtsvej 1, 1.th.
  4760 Vordingborg
  Færgeparken 21
  3600 Frederikssund