Skype psykolog

Skype erfaren psykolog hjemmefra

Vi har flere års erfaring med behandling over Skype – både lokalt og med klienter bosiddende eller udstationerede i udlandet. Alle vores psykologer tilbyder samtaler via Skype. Det betyder, at du kan flytte behandlingen ind i dit eget hjem. Det giver dig mulighed for at få hjælp af erfarne specialister i angst, social angst, OCD, depression og selvværd – uanset hvor du befinder dig.

Hvad er bedst – Skype psykolog eller samtale på kontoret?

Som hovedregel anbefaler vi samtaler på kontoret sammen med psykologen. Det kan være nemmere at fange reaktioner og kropssprog, der kan have relevans for behandlingen.

Det kan dog af praktiske eller psykiske årsager være vanskeligt at møde op på psykologens kontor. I disse situationer er psykologhjælp via Skype en hensigtsmæssig måde at få hjælp på.

Selvom vi anbefaler psykologsamtaler i person er vores erfaring med Skype samtaler positive. Klienterne vi behandler via Skype fortæller at det er hjælpsomt og brugbart medie til terapi.

Er Skype sikkert? Hvad med Signal?

Skype er krypteret end-to-end og som sådan kategoriseres det som “sikkert”. I følge den Europæiske lovgivning om datasikkerhed skal kommunikation, der indeholder personfølsomme oplysninger leve op til GDRP. Ved brug af Skype kan noget af data sendes via lande udenfor EU. Når samtalerne indeholder privatfølsomme oplysninger skal vi vælge en service, der lever op til GDRP. Derfor er vores førstevalg altid “Signal” som kan det samme som Skype og samtidig lever op til GDRP.

Signal er gratis er bruge og findes til PC og som APP til smartphones.

Betaling for teleterapi – psykologsamtaler via Skype og Signal

Når du laver en aftale om behandling via Skype forudbetales konsultationsprisen. Bemærk at vores psykologer først kan lægge aftalen i kalenderen når vi har modtaget betaling.

Reserver tid til teleterapi – få en psykologaftale via Skype

Ønsker du en samtale hos en af vores psykologer via Skype kan du bruge nedenstående kontaktformular. Husk at anføre dit Skype ID og evt. tidszone, hvis du ikke er I Danmark.

Skype psykolog

Har du behov for at Skype med en psykolog kan du lave en aftale nedenfor. Husk Skype ID og evt. tidszone.

Krypteret kommunikation*

10 + 10 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Kirke Værløsevej 40
3400 Værløse