Psykologiske tests og undersøgelser

Vi tilbyder tests og undersøgelser af børn og voksne. For eksempel udredning af ADHD, intelligenstest, personlighedsforstyrrelser, forældrekompetence undersøgelser og børnepsykologiske undersøgelser.

Psykologiske tests

Psykologiske tests giver et øjebliksbillede af nogle specifikke træk eller færdigheder målt op i mod en skala. Skalaen har en normal fordeling og testen angiver, hvordan du ligger i forhold til normalfordelingen. En typisk test er en intelligenstest som måler specifikke kompetencer og sammenligner med den generelle befolkning.

Eksempler på tests:

 • Intelligens tests; f.eks.; WAIS og WISC
 • Personlighedstests; Fem-faktor modelle (NEOPI-R), BPI etc.
 • Projektive tests; Rorschach, TAT etc.
 • Angst
 • OCD
 • Depression

 

Psykologiske undersøgelser

Psykologiske undersøgelser er en samlet evaluering, hvor der både indgår tests og en vurderinger i forhold til en given udfordring. Det er således en grundigere gennemgang af nogle og færdigheder, som en person besidder. En psykologisk undersøgelser kan f.eks. bruges ved forældrekompetenceundersøgelser, udredninger i jobcentre, skolesystem og i psykiatrien.

Psykologiske undersøgelser kræver således ofte flere tests og evt. observationer for at kunne lave en konklusion. De er derfor langt mere tidskrævende og omkostelige sammenlignet med en bestilling af én enkelt test.

 

Hvordan får jeg lavet en test eller undersøgelse

Har du brug for at få lavet en psykologisk test eller undersøgelse er du velkommen til at kontakte os for et tilbud. Vi tilbyder test i det meste af landet og nogle kan også laves online.

Er det en mere kompleks opgave – som f.eks. forældrekompetence og børnepsykologiske undersøgelser tager vi kort en snak inden, for at afdække opdraget.

 

Børneundersøgelser og forældrekompetenceundersøgelser

Har I behov for en uvildig vurdering af dit barn og eller egne kompetencer som forældre? Vi tilbyder undersøgelser til kommuner samt private.

Undersøgelserne udarbejdes af en af vores erfarne specialister. Det sikrer at I får en undersøgelse af høj kvalitet med en let læselig præsentation af undersøgelsen.

De fleste sager varierer i omfang og behov. Kontakt os for en pris for jeres opgave.

Jeg er uenig eller forstår ikke undersøgelsen fra PPR

Har du allerede fået lavet en undersøgelse hjælper vi dig med at forstå indholdet. Det kan være med henblik på, hvordan du bedst kan arbejde videre med resultaterne. Er du i tvivl om kvaliteten af undersøgelsen kan vi hjælpe med forstå, om undersøgelsen lever op til de krav man må forvente i den konkrete situation.

Få lavet en test eller undersøgelse

Kontakt os på kontaktformularen nedenfor, hvis du har behov for at få lavet en test, udredning, børnepsykologisk undersøgelse eller forældrekompetence undersøgelse.

  Krypteret kommunikation?

  *Angiv kode på 8 karakterer - koden er synlig for os.

  Vælg kontor for mere info

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5a, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Kirketorvet 16
  4760 Vordingborg
  Færgeparken 21
  3600 Frederikssund