Psykologfaglige ydelser

Oversigt over EGOLABs psykologfaglige ydelser. Vores psykologer tilbyder nedenstående ydelser på alle vores kontorer.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller særlige behov – vi henviser altid til den mest kompetente indenfor temaet.

Terapi – behandlingstemaer

Parterapi

Er dit parforhold, sexliv eller kommunikation udfordret? Læs mere om parterapi her.

Stress

Oplever du hjertebanken, koncentrationsbesvær, og svært at motivere dig? Vi hjælper med behandling af stress.

Depression

Føler du dig nedtrykt og har du vanskeligt ved at tage initiativ og opleve følelser? Vi behandler depression.

Kronisk smerte

Har du fået konstateret kronisk smerte og fylder det uforholdsmæssigt meget? Vi hjælper dig med at håndtere smerterne og skabe et liv, der er værd at leve.

Angst, OCD og fobier

Står du nervøst og ser til på sidelinien af det liv, du gerne vil leve? Vi behandler alle former for angst. Herunder eksamensangst, fobier, OCD, social angst og panikangst.

Lavt selvværd

Forfordeler du andre og har du svært ved at sige fra? Behandling af lavt selvværd hjælper dig til at behandle dig selv omsorgsfuldt. 

Overvægt

Har du svært ved at tabe dig? Vi hjælper dig med at vende usunde vaner til sunde vaner – og med holde dem. Se om behandling af overvægt.

…og meget mere

Vi hjælper også med mange andre typer af kriser og udfordringer. Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så kontakt os med en kort beskrivelse.

psykolog samtale

Børn, unge og familier

psykolog samtale

Børnepsykolog

Oplever dit barn vanskeligheder i institution, skole eller derhjemme? Få hjælp af en børnepsykolog. Læs mere om behandling til børn.

Ungepsykolog

Vi hjælper teenagere og unge i kriser og med behandling af diagnoser. Vi formidler moderne terapeutiske metoder på en alderssvarende måde.

Familier

Vi tilbyder hjælp til familier, der oplever vanskeligheder indbyrdes. Det kan være med henblik på søskenderelationer, støtte til børn med eller uden diagnoser. Forældre kan få redskaber til at takle udfordrerne situationer. 

Testning, udredning og undersøgelser

Børnepsykologiske-undersøgelser

Vi laver børnepsykologiske-undersøgelse til private og det offentlige. Vi lægger vægt på at rapporten fremstår på objektivt grundlag og fremstår med let læselige konklusioner.

Udredninger

Vi laver udredninger til offentlige institutioner, der ønsker en tilbundsgående forståelse af en borgers vanskeligheder – f.eks. i forbindelse med arbejdsmarkedet. Rapporten giver borger og institution et indblik i muligheder og evner.

Forældrekompetence-undersøgelser

Vi udarbejder forældrekompetence-undersøgelser. Du får en detaljeret rapport baseret, der kan læses af fag- og ikke-fagpersoner. Udarbejdes efter konkret tilbud.

Tests

Har du behov for en specifik test f.eks. af dit barn tilbyder vi testning med de mest almindelige testredskaber. Herunder WAIS og WISC. 

psykolog samtale

Supervision

supervisionsgruppe

Autorisation

Er du psykolog på vej mod autorisation? Vi tilbyder løbende supervision og intensive forløb. Læs om supervision.

Sundhedsfagligt personale

Er du læge, sygeplejerske eller anden professionel og har du et ønske om at udvikle dine færdigheder som samtalepartner? Vi tilbyder faglig sparring og hjælp til at håndtere egne reaktioner på jobbet.

Specialist

Er du allerede autoriseret psykolog og på vej til at blive specialist i psykoterapi? Vi tilbyder supervision af specialist som intensive forløb eller løbende forløb.

Ledelse og HR

Er du leder, HR medarbejder og brug for sparring til håndtering af forandringer eller forebyggelse af psykologiske belastningsreaktioner? Vi tilbyder skræddersyede individuelle forløb.

Kontakt psykolog

Har du behov for en aftale eller afklaring på et spørgsmål så skriv til vores psykologer. Vi kan matche dig med en psykolog på baggrund af din problematik. Du får svar indenfor 24 timer.

  Krypteret kommunikation?

  *Angiv kode på 8 karakterer - koden er synlig for os.

  Vælg kontor for mere info

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5a, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Kirketorvet 16
  4760 Vordingborg
  Færgeparken 21
  3600 Frederikssund