Psykolog og børnepsykolog Karen Møller Vium

Psykolog og børnepsykolog Karen Møller Vium

Autoriseret psykolog

Autoriseret psykolog (Cand. pæd. Psych. Aut.) Har gennem en årrække arbejdet med psykologisk rådgivning og intervention i forhold til børn, unge og familier. Har bred erfaring med behandling af angst og stress hos børn og voksne. Uddannet mindfulnessinstruktør og har ledet flere Cool Kids forløb. Erfaring med supervision af ledere, lærere og pædagoger.

Børn, teenagere og unge står i dag i en verden fuld af forandringer. Lær at naviger i denne brogede verden med succes, overskud og ro. Det er afgørende at finde din personlige motivation, positive energi og drivkraft. Som voksen kan du opleve stress eller angst i forhold til at leve op til de krav, der stilles til dig i arbejdslivet eller i livet i det hele taget.

Jeg hjælper dig tilbage på sporet, hvis du er faldet af og på vejen frem til din personlige succes og glæde.

Min vision er at hjælpe dig til en større tro på dig selv og netop dine ressourcer. Når det er opnået, kan du nå langt. Det er centralt at se på dine muligheder fremfor de begrænsninger, du kan have givet dig selv i praksis og i tankerne.

Kontakt psykolog

Har du behov for en aftale eller afklaring på et spørgsmål så skriv til vores psykologer. Vi kan matche dig med en psykolog på baggrund af din problematik. Du får svar indenfor 24 timer.

Krypteret kommunikation*

8 + 9 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 39, 2. sal
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Kirke Værløsevej 40
3400 Værløse