Psykolog Karoline Debois

Mød psykolog Karoline Debois

Autoriseret psykolog
Online booking: Se nedenfor
Kontor: Lyngby
Direkte: +45 9310-3888
CVR-nr: 34276080

Hvorfor søge psykolog

Min oplevelse er, at mennesker søger psykolog, når de føler sig handlingslammede i deres liv. Det kan være man bliver udsat for svære eller voldsomme hændelser, at man oplever at støde ind i den samme problemstilling igen og igen, har svært ved at få øje på lyspunkterne eller blot ønsker at udvikle færdigheder til at kunne tackle sin hverdag eller sit arbejdsliv på en anden måde.

Jeg tilbyder samtaler til voksne, unge og børn (i skolealderen), samt par og familier.

Jeg har særlig erfaring med

  • Depression, tristhed og vrede
  • Angst, sorg og kriser
  • Lavt selvværd, identitets- og livskriser
  • Stress, konflikter, ledelse, fyring, eksamensangst, studieteknik, børns trivsel i skolen og andre arbejds-, studie- og skolerelaterede problemer
  • Relationelle vanskeligheder eks. i familier og parforhold
  • Udfordringer ved diagnoser som eks. ADHD og Aspergers Syndrom
  • Misbrug (også fra en pårørendevinkel)
  • Efter fødsel (svære fødselsforløb og rollen som nybagt mor)

Du skal føle dig set og hørt – sammen reder vi trådene ud

Det er vigtigt for mig at skabe en rar og imødekommende atmosfære, hvor den der henvender sig, føler sig taget alvorligt, set og hørt og oplever mig som nærværende og professionel. Jeg er optaget af at skabe et rum, hvor vi sammen kan undersøge og få skabt overblik over problemerne og de udfordringer, de giver. Men jeg har ligeså meget fokus på at undersøge de styrker, værdier og færdigheder, den jeg taler med har, for at finde frem til hvordan det kan bruges til at tackle problemerne og komme godt videre.

Samtalerne skal være hjælpsomme for dig

Jeg har efteruddannelser i narrativ, systemisk og eksistentiel terapi og arbejder derudover også kognitivt og med neuropsykologiske elementer. Jeg er optaget af at anvende metoder, der har dokumenteret effekt og hviler på et videnskabelig grundlag. Når det er sagt, er det først og fremmest vigtig for mig, at samtalerne er hjælpsomme for dem, jeg taler med. Måden jeg arbejder på i en samtale afhænger altid af problemstillingen og personen, jeg taler med og jeg lægger vægt på løbende at tjekke, om vi arbejder med tingene på en hjælpsom måde eller om vi skal skifte spor.

Lidt om mig

Jeg er 36 år og blev uddannet psykolog fra København Universitet i 2012. Jeg blev autoriseret i 2015. Udover at have arbejdet i privat praksis og som skolepsykolog på Ingrid Jespersens Gymnasieskole har jeg erfaring fra Studenterrådgivningen (afdelingen for studerende med diagnoser), Arbejdsmiljø København samt fra Alkohol- og Stofrådgivningen i Frederiksværk.

Krypteret kommunikation*

5 + 8 =

Psykologer | Kgs Lyngby

EGOLAB Psyckologcenter ApS

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3, 2800 Kgs Lyngby

EGOLAB København

EGOLAB Lyngby