Psykolog i Lyngby

Behandling hos psykolog i Kgs Lyngby

Vi tilbyder behandling hos psykolog i Lyngby af en lang række psykiske problemstillinger. Kontoret er centralt i beliggende i hjertet af Kongens Lyngby på hjørnet af Klampenborgvej og Lyngby Hovedgade.

Der er diskret opgang til psykologerne på bagsiden af bygningen hvor Imerco ligger. Du finder opgangen ved at gå forbi Imerco og dreje ned af den lille smøge, hvor der er en Café og en tøjbutik. Imellem Imerco og tøjbutikken er døren op til psykologerne: Lyngby Hovedgade nr. 39. Du kan trykke på dørtelefonen “Psykologcenter” så kan vi lukke dig ind.

Børn, unge og voksne

Vores psykologer tilbyder behandling til børn, unge og voksne. Skriv et par ord om problematikken når du skriver og vi vil matche dig med en erfaren psykolog.

Tilskud til psykologbehandling

Du kan få tilskud til psykolog når du er medlem af Danmark. Vi kan desværre ikke tilbyde tilskud gennem den offentlige sygesikring. Det betyder at du ikke kan bruge en henvisning fra egen læge og at du kan henvend dig direkte når du har behov for psykologhjælp.

Du kan evt. undersøge om du har en sundhedsforsikring, der vil betale dine  behandling.

Offentlig transport til psykologcenteret i Lyngby

Du kan nemt komme til psykologerne i Lyngby med offentlig transport. Den nærmeste station er Lyngby St. Herfra tager det 5 minutter at gå til vores psykolog klinik. Der er også flere busforbindelser til stationen.

Parkering ved i Lyngby

Det er også nemt at køre til vores psykologer. Kommer du i bil kan du parkere 2 timer gratis i Lyngby. Undtaget er Lyngby Hovedgade, hvor der en begrænsning på 30min. De parkeringspladser der er tættest på kontoret ligger på Gasværksvej. Kommer du om eftermiddagen eller i højtider kan det være svært at finde gratis parkering ved kontoret. Der kan det være nemmest at parkere i betalingsanlægget under Lyngby Storcenter eller bag Magasin.

Kontakt psykolog i Lyngby

Har du behov for en aftale med psykolog i Lyngby eller afklaring på et spørgsmål så kan du kontakte os nedenfor.

Krypteret kommunikation*

4 + 10 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 39, 2. sal
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K

EGOLAB i Kgs Lyngby

+45 4245-4600

Vendersgade 4, 2. sal - 1363 København K

Lyngby Hovedgade 39, 2. sal, 2800 Kgs Lyngby

EGOLAB København

EGOLAB Lyngby