Psykolog i Lyngby

EGOLABs erfarne

Her finder du psykolog, børnepsykolog og parterapeut

På kontoret i Lyngby tilbyder vi alle vores psykologfaglige services. Se en oversigt af de forskellige psykologfaglige services.. Vi hjælper voksne, par, børn, unge og familier. Klinikken er centralt beliggende med nem adgang – både med offentlig transport og bil. Nederst på siden findes et interaktivt kort til klinikken.

Husk at du kan få samtaler online, på kontoret eller “walk-and-talk” i områdets grønne områder.

Hvem kan jeg få tid hos i Lyngby?

De fleste af vores psykologer er tilknyttet kontoret. Du kan møde de forskellige psykologer nedenfor; vi har både børnepsykolog, ungepsykolog, parterapeut og voksenterapeut.

Hvem skal jeg vælge?

Vores psykologer har forskellige specialer. Tilsammen behandler vi de fleste problematikker. Du kan enten læse lidt om psykologerne og vælge, den der passer dig bedst – eller du kan sende en besked, med en kort beskrivelse af din problematik og så vil vi finde den psykolog, vi tænker bedst kan hjælpe dig i mål.

Uanset hvem din psykolog bliver – så arbejder vi et team. Her giver vi hinanden sparring og inputs med det formål, at blive bedre til at hjælpe dig.

Hvordan får jeg en tid?

Når du er klar til at booke en aftale – eller har behov for at stille nogle spørgsmål – kan du kontakte os. Det er enkelt – brug blot kontaktformularen nedenfor. Husk at skrive, hvilken psykolog du ønsker samtaler med – eller lav en kort beskrivelse af din problematik, så finder vi et match.

Vi besvarer beskedder indenfor 24 timer.

Find din psykolog og læs mere

Nedenfor er vores Lyngby Psykologer. Klik på en af os og læs mere.

 

Psykolog Max H Bøhling

Psykolog Max B Pedersen

Klinikchef, specialist, PhD. Voksne, par og unge. Lyngby og København. Læs mere om Max her.

psykolog

Psykolog Anna Røpke

Voksne, par, unge og børn. Farum og Kgs Lyngby. Læs mere om Anna her.

billede af psykolog fro unge og børn børnepsykolog karen

Psykolog Karen M Vium

Børne-, unge-, familie- og voksenpsykolog. Læs mere om Karen her.

Find vej

På billederne nedenfor kan du se, hvor klinikken ligger og et billede af et af vores terapirum. Vi har også rum der egner sig til parterapi, familieterapi og møder med flere parter. Det er tilhørende venteværelse til klinikken. Se en video, der fører der til kontoret her.

Walk-and-talk i det grønne område

Er du ikke til at sidde ned – eller ønsker du blot at skifte kontekst kan vi gå en tur. Kontoret ligger tæt på grønne arealer. Lyngby sø og Sorgenfri Slotspark er f.eks. indenfor rækkevidde af én session. Vi starter på kontoret med mindre andet er aftalt.

Se hvordan du finder os?

I videoen følger vi dig hen til venteværelset og vores kontorer. Vi starter på gaden.

Bemærk at du kan undgå elevator ved at gå rundt bagom bygningen. Følg skiltene markeret “Kontorfællesskab”.

Venteværelse og toiletter

Du er velkommen til at benytte vores venteværelse og toiletter før og efter konsultationen. 

Praktisk information om Lyngby

Hvor møder jeg?

Klinikken ligger i samme bygning som Retten og Nordea. Foran nr 96 (og til venstre for retten) er der en dør markeret med “Kontorfællesskab”. Tag elevatoren ned til “S” og “Kontorfællesskab”. På etagen finder du en lang med kontorer og på højre hånd et venteværelse. Du bliver hentet i venteværelset til aftalt tid.

Online eller face-to-face

Vi tilbyder alle vores samtaler med videokommunikation. Læs mere om online samtaler her.

Ventetider

Vi har korte ventetider og tilstræber altid at du kan få en aftale indenfor ca. 1 uge.

Kørestol og handicap venlig?

Bygningen er kørestolvenlig. Der er ingen trappetrin på etagen eller til hoveddøren. Der er små dørtrin mellem døre.  Der er handicatoiletp. Kontakt os evt ved spørgsmål.

Offentligt tilskud og forsikringer?

Vi er en privat klinik og samarbejder med de fleste private (f.eks. dit pensionsselskab) eller arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer. Vi har ikke aftale med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at selvom du har en henvisning fra egen læge, så kan du ikke få det tilskud, som du ellers er berettiget til når du vælger en psykolog gennem den offentlige sygesikring.

Offentlig transport

Fra Lyngby Station tager det ca. 10 min at gå. På stationen holder de fleste busser.

Bil og parkering

Der er tidsbegrænset parkering foran bygningen.  Alle parkeringspladser er tidsbegrænsede – der forefindes både 2 timers parkering og kortere. Husk at se efter skiltningen.

Benyttes bagindgangen på bygningen kan du parkere på Christians d Xs allé og gå ned af Lyacvej og gennem parken til bagindgangen markeret med “Kontorfællesskab”.

Hvordan får jeg en aftale?

Det er enkelt at få en tid hos psykolog.  Du kan enten ringe til den psykolog du ønsker eller bruge kontaktformularen nedenfor – har du et spørgsmål så send det med 🙂

Spørgsmål og mere information

Få mere information og svar på de oftest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at bruge vores brevkasse, hvis dit spørgsmål har almeninteresse.

Kontakt psykolog i Lyngby

Har du behov for en aftale med psykolog eller få en hurtig afklaring på et spørgsmål så kontakt os nedenfor – vi svarer indenfor 24 timer.

Når du kontakter os er du velkommen til at give en kort beskrivelse af din problematik. Lad os også høre, hvis der er bestemte dage, du ikke har mulighed for at møde på kontoret.

Indeholder din besked personfølsomme oplysninger bedes du markere “krypteret” kommunikation.

Krypteret kommunikation*

15 + 14 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Rådhustorvet 5, 2. sal
3520 Farum
Kirketorvet 16
4760 Vordingborg

Psykologer | Kgs Lyngby

EGOLAB Psyckologcenter ApS

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3, 2800 Kgs Lyngby

EGOLAB København

EGOLAB Lyngby