Online psykolog; videokonsultationer

Vi kombinerer teknologi med terapi. Book en online videokonsultation med og modtag behandling fra dit eget hjem. Vi er tilgængelige når du er!

Online videokonsultationer

Flyt behandlingen ind i dit eget hjem. Terapi med online videokonsultationer tilbydes af vores erfarne psykologer. Vi har været med på digitale bølge siden det blev muligt at lave Skype konsultationer. I dag benytter vi moderne og videoforbindelser, der lever op til persondatalovgivningen. Vores erfaring er entydig – det virker!

Hvad kræver det af udstyr?

Det kræver at du har en PC, Mac eller tablet med kamera og mikrofon. Når tiden er kommet til din online konsultation åbner du linket i mailen som du har fået fra os da du reserverede aftalen. Linket åbner din webbrowser og du er nu klar til din behandling. De fleste webbrowser fungerer som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Der er ikke behov for at installere eller downloade software til din enhed.

Kan man bruge Skype til terapi hos psykolog?

Skype findes i en gratis og “for business” udgave. Den almindelige version af Skype fungerer fint selvom den ikke er GDRP godkendt. Data bliver sendt uden for EU og alene det, gøre metoden “usikker” i forhold til moderne persondatalov.

Den gratis version af Skype bør således ikke benyttes til at kommunikere personfølsomme oplysninger med.

Online videosamtaler eller møde med psykolog?

Hvad er bedst? Får du “bedre” terapi når du møder op på kontoret end den du får online over video? Det er ikke mange studier heraf. De studier der findes indikerer, at når klienten er åben overfor at arbejde med en psykolog online – så er effekten mindst ligeså stor som den gruppe af klienter der møder op på kontoret.

Er klienten mindre åben overfor at benytte en online psykolog og eller “tror” klienten ikke på at det virker – så profitterer klienten signifikant mindre end, dem der møder ind i person.

Er du åben overfor at bruge online psykolog – så virker det det!

Konklusionen er – at når du er åben overfor at bruge vcomputer, tablet eller pc som medie til at formidle terapi, så vil du kunne profitterer mindst ligeså meget, som hvis du mødte op i person.

Hvad kræver det af software og hardware for at få online konsultationer?

Vi mener vi har fundet markedets mest brugervenlige løsning; når du har bestilt en samtale får du en mail med et link. Når du har din aftale åbner du linket med din PC eller tablet og der vil automatisk blive oprettet en videoforbindelse.

Software

Det eneste software det kræver er en internet browser; det kan være Internet Explorer, Edge, Safari eller anden.

Der installeres ikke noget yderligere software på din enhed. Alt foregår i din browser.

 

Hardware

Du kan bruge en PC eller tablet med indbygget eller tilsluttet kamera. Du kan også bruge en nyere smartphone. 

Betaling for online konsultationer

Online konsultationer koster det samme som øvrige konsultationer. Se prisoversigt her.

Konsultationen er forudbetalt

Alle online konsultationer er forudbetalte og sker samtidig med at du reserverer tiden. Så snart vi har modtaget betaling kan vi reservere tiden til dig.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med MobilePay eller straksoverførsel med bank. Vi tager også imod kort – bemærk, at der ved kortbetalinger tillægges et gebyr.

Videokonsultationer til parterapi og rådgivning med flere deltagere?

Vi tilbyder videokonsultationer til parterapi, individuel terapi, familieterapi, terapi med børn, unge og voksne. Alle behandlinger og konsultationer tilbydes også online.

Der kan være flere deltagere i samme online møde. Så uanset om I er i samme rum eller ved, hver jeres enhed på forskellige lokationer – kan vi samle alle online.

Videokonsultation – Online konsultation med psykolog

Har du behov for en online videokonsultation med en psykolog så kontakt os nedenfor. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Krypteret kommunikation*

8 + 14 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Rådhustorvet 5, 2. sal
3520 Farum
Solrød Strandvej 92
2680 Solrød Strand
Kirketorvet 16
4760 Vordingborg