Online psykolog; behandling og terapi

Vi kombinerer teknologi med terapi. Konsultationer med psykologer online fra dit eget hjem med krypteret videoforbindelse. Vi er tilgængelige når du er!

Konsultationer hjemmefra?

Flyt behandlingen ind i dit eget hjem. Online terapi tilbydes af vores erfarne psykologer. Vi har flere års erfaring med behandling af klienter online – og det er der grund til. Det virker!

Hvad kræver det af udstyr?

Det kræver at du har en PC, Mac eller tablet med kamera og mikrofon. Når tiden er kommet til din online konsultation åbner du linket i mailen som du har fået fra os da du reserverede aftalen. Linket åbner din webbrowser og du er nu klar til din behandling. De fleste webbrowser fungerer som f.eks. Microsoft Edge eller Google Chrome.

Der er ikke behov for at installere eller downloade software til din enhed.

Skype psykolog

Foretrækker du at benytte Skype til psykologsamtaler er dette også en mulighed. Skype er udbredt, gratis og nemt at bruge.

Skype kan sende noget af data via lande udenfor EU. Når samtalerne indeholder privatfølsomme oplysninger kan det derfor ikke bruges ifølge GDRP.

Betaling for online konsultationer

Online konsultationer koster det samme som øvrige konsultationer. Se prisoversigt her.

Konsultationen er forudbetalt

Alle online konsultationer er forudbetalte og sker samtidig med at du reserverer tiden. Så snart vi har modtaget betaling kan vi reservere tiden til dig.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med MobilePay eller straksoverførsel med bank. Vi tager også imod kort – bemærk, at der ved kortbetalinger tillægges et gebyr.

Online psykolog eller møde i person?

Hvad er bedst? Får du “bedre” terapi når du møder op på kontoret end den du får online over video? Det er ikke mange studier heraf. De studier der findes indikerer, at når klienten er åben overfor at arbejde med en psykolog online – så er effekten mindst ligeså stor som den gruppe af klienter der møder op på kontoret.

Er klienten mindre åben overfor at benytte en online psykolog og eller “tror” klienten ikke på at det virker – så profitterer klienten signifikant mindre end, dem der møder ind i person.

Er du åben overfor at bruge online psykolog – så virker det det!

Konklusionen er – at når du er åben overfor at bruge vcomputer, tablet eller pc som medie til at formidle terapi, så vil du kunne profitterer mindst ligeså meget, som hvis du mødte op i person.

Online parterapi og konsultationer med flere deltagere?

Vi tilbyder parterapi, individuel terapi, familieterapi, terapi med børn, unge og voksne. Alle behandlinger og konsultationer tilbydes også online.

Der kan være flere deltagere i samme online møde. Så uanset om I er i samme rum eller ved, hver jeres enhed på forskellige lokationer – kan vi samle alle online.

Skype psykolog

Har du behov for at Skype med en psykolog kan du lave en aftale nedenfor. Husk Skype ID og evt. tidszone.

Krypteret kommunikation*

7 + 1 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Kirke Værløsevej 40
3400 Værløse