Job og samarbejde

Ønsker du at være del af et psykologfællesskab i vækst?

Du er velkommen til at skrive til os med en beskrivelse af, hvad du kunne tænke dig at arbejde med hos EGOLAB Psykologcenter. Måske kan vi finde på et samarbejde.

Opstart i Køgeområdet

Selvstændige samarbejdspartnere hos EGOLAB Psykologcenter

Vi får flere opgaver og vi kan hjælpe en psykolog i gang som selvstændig klinik. Spar besværet med at etablere egen klinik – vi hjælper dig godt på plads og hjælper med at få klienter i den kalender.

Hvem egner samarbejdet sig til?

Samarbejdet er ideelt for den autoriserede psykolog (ingen undtagelser om autorisation), der endnu ikke er selvstændig og ønsker at starte som selvstændig. Dvs dig, der drømmer om at blive selvstændig, planlægge egen arbejdsdag og gerne vil slippe for en besværlig opstart.

Alt er forberedt til at give dig en nem opstart som selvstændig; det betyder at vi har et lokale og klienter til dig.

Hvad kan EGOLAB tilbyde?

Vi tilbyder et fagligt fora, hvor vi kan være sociale og dygtiggøre os i vores arbejde. Det sker gennem løbende fokus på vores terapeutiske arbejde og deling af viden.

Du vil tilrettelægge og planlægge dit arbejde og arbejdstider selvstændigt.

EGOLAB ønsker at være kendt for at have erfarne, videnbegærlige psykologer, der kan levere terapi af høj kvalitet.

Jeg har besvaret nogle typiske spørgsmål i forbindelse med samarbejdet:

Hvilke kompetencer?

Vi arbejder meget selvstændigt og sætter stor pris på vores hyggelige supervisionsmøder – både socialt og fagligt. Det betyder, at du skal have interesse i og kunne planlægge og løse opgave selvstændigt. I forhold til vores sociale og faglige møder sætter vi pris på diversitet, nysgerrighed og ydmyghed i forhold til faget.

Målgruppen du hovedsageligt vil arbejde med er affektive lidelser hos voksne, unge og børn. Herudover får vi jævnligt henvendelser på parterapi.

Vi ser også en mulighed for at lave lejlighedsvise opgaver i virksomheder omkring ledelse, stress og lign – hvis det har interesse.

Det er ingen betingelse at du har kompetencer indenfor alle områder. Vi prioriterer ansøgere, der både har interesse i at arbejde med voksne, børn og familier.

Deltid eller fuld tid?

Ideelt set starter du op på deltid og overgår til fuld tid efter ca 3 måneder i takt med at klienttilgangen fylder dagene ud.

Får jeg automatisk klienter?

Ja, vi hjælper dig med at få klienter og du bestemmer selv, hvor mange klienter du ønsker at sætte i din kalender og hvordan du tilrettelægger din arbejdsdag.

Skal jeg være autoriseret?

Ja – ingen undtagelser.

Hvornår kan jeg starte?

Du kan starte i december – det er dog vigtigt for os at finde den helt rette profil så vi lader den gerne stå.

Bliver jeg ansat?

Samarbejdet er målrettet psykologer, der ønsker at arbejde selvstændigt med eget CVR nr.

Afregner jeg med EGOLAB?

Du vil som hovedregel afregne direkte med klienten.

Hvad er indtjeningen?

Du får private klienter til den af psykologhuset annoncerede timepris (p.t. 1.100 kr for 50min individuel konsultation). Vi har kunder som leverer større volumen med rabat – hvilket påvirker timeprisen.

Erfaringen viser at din indtjening er et sted mellem ca. 55.000 og 65.000kr om måneden, når du er på fuld tid. Indtjeningen stiger yderligere efter det første år.

Hvad er omkostningerne?

Du betaler et fast omkostning og husleje til EGOLAB for opstart. Den omkostningen til opstart betales af det første år. Omkostninger er indregnet i regnestykket ovenfor.

Binder jeg mig?

Der er ét måned gensidigt opsigelsesvarsel på aftalen de første fire måneder. Herefter 3 måneders gensidig opsigelse.

Hvordan søger jeg?

Send en kort ansøgning ved at bruge kontaktformularen nedenfor. Fortæl, hvad du laver, har lavet og hvorfor du vil være selvstændig.

Har du brug for at sende dokumenter og personfølsom information så anvend et kodeord i kontaktformularen nedenfor. Det betyder dine dokumenter krypteres og opbevares således.

Processen

Ansøgninger bliver løbende læst. Vi har ingen deadline – skriv, så snart du ved om det interesserer dig (vi har tidligere fået mange henvendelser). Den første samtale tager vi ofte online med Teams.

Spørgsmål?

Skriv endelig via kotnaktformularen nedenfor.

Max B Pedersen, PhD

Max B Pedersen, PhD

Chefpsykolog

Velkommen! Jeg er chefpsykolog og stifter af EGOLAB ApS. Som chefpsykolog fokuserer jeg primært på at klinikken fungerer; at de tilknyttede psykologer trives, har opgaver og får den støtte der er behov for. 

Det er min ambition at gøre EGOLAB Psykologcenter til en kendt og foretrukken samarbejdspartner for psykologer, klienter og organisationer.

Vi beskæftiger os primært med affektive lidelser, forebyggelse og behandling. Herunder undervisning og andre relaterede opgaver i virksomheder.

Jeg håber at jeg kan hjælpe dig med at udleve dine psykologfaglige interesser og ambitioner.

Kontakt mig gerne nedenfor for mere information.

Max B Pedersen

Send en ansøgning

Du kan sende en kort ansøgning nedenfor. Skriv lidt om, det du ønsker at arbejde med. Vi har valgt ikke at give plads til så meget info og hvis du har behov for at sende mere eller dokumenter så skriv det i feltet og vi hjælpe dig med at du kan gøre det så alle dokumenter sendes og opbevares krypteret.

Krypteret kommunikation*

11 + 8 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K