Job og samarbejde

Ønsker du at være del af et psykologhus i vækst?

Du er velkommen til at skrive til os med en beskrivelse af, hvad du kunne tænke dig at arbejde med hos EGOLAB Psykologcenter. Måske kan vi finde på et samarbejde.

Opstart snarest | Psykolog til Lyngby og Farum

Selvstændige samarbejdspartnere hos EGOLAB Psykologcenter

Vi får flere opgaver og vi kan hjælpe 1 eller 2 psykologer i gang som selvstændig. Spar besværet med etablere egen klinik – vi hjælper dig helt på plads og hjælper med at din kalender fuld!

Hvem egner samarbejdet sig til?

Samarbejdet er ideelt for den autoriserede psykolog (ingen undtagelser om autorisation), der endnu ikke er selvstændig og ønsker at starte som selvstændig. Dvs dig, der drømmer om at blive selvstændig, planlægge egen arbejdsdag og gerne vil slippe for en besværlig opstart.

Alt er forberedt til at give dig en nem opstart som selvstændig; det betyder at vi har et lokale og klienter til dig.

Hvad kan EGOLAB tilbyde?

Vi tilbyder et fagligt fora, hvor vi kan være sociale og dygtiggøre os i vores arbejde. Det sker gennem løbende fokus på vores terapeutiske arbejde og deling af viden.

Du vil tilrettelægge og planlægge dit arbejde og arbejdstider selvstændigt.

EGOLAB ønsker at være kendt for at have erfarne, videnbegærlige psykologer, der kan levere terapi af høj kvalitet.

Jeg har besvaret nogle spørgsmål i forbindelse med samarbejdet:

Hvilke kompetencer?

Glad imødekommende og nysgerrig – er næsten det vigtigste. Vi arbejder meget selvstændigt og sætter stor pris på vores hyggelige supervisionsmøder – både socialt og fagligt. Det er vigtigt at du har en interesse i at indgå her.

Målgruppen er affektive lidelser hovedsageligt hos voksne, unge og børn. Vi modtager bl.a. mange sager med sundhedsforsikringer. Herudover får vi jævnligt henvendelser på parterapi.

Der vil evt. også være mulighed for at lave terapi i grupper.

Vi ser også en mulighed for at lave lejlighedsvise opgaver i virksomheder omkring ledelse, stress og lign – hvis det har interesse.

Det er ingen betingelse at du har kompetencer indenfor alle områder. Vi prioriterer ansøgere, der både har interesse i at arbejde med voksne, børn og familier.

Deltid eller fuld tid?

Vi er åbne for deltid (2-3 dage) og fuldtid (5 dage). Du vil trappe op med klienter over en kortere periode.

Farum og eller Lyngby?

Vi kan invitere nye ind i både Farum og Lyngby. Du kan f.eks. dele ugen mellem de to kontorer med 2 dage Farum og 3 dage Lyngby. Vi forventer at det indenfor kort tid er klienter nok til at du kan være fuld tid på et af stederne.

Er du interesseret i deltid i vi åbne overfor, at du alene sidder på et kontor. Vi prioriterer interesserede, der kan dække begge.

Får jeg automatisk klienter?

Ja, vi har indgået aftale med forskellige selskaber. Afhængig af aftalen varierer timeprisen ligesom antallet af klienter de tilbyder. Du bestemmer selv hvor mange klienter du ønsker at sætte i din kalender. Erfaringsmæssigt vil du efter det første måned kunne have ca 5 klienter per dag. Det er en også en mulighed at arbejde færre dage med flere klienter.

Skal jeg være autoriseret?

Ja – ingen undtagelser.

Hvornår kan jeg starte?

Du kan starte nu – det er dog vigtigt for os at finde den helt rette profil så vi lader den gerne stå.

Bliver jeg ansat?

Samarbejdet er målrettet psykologer, der ønsker at arbejde selvstændigt med eget CVR nr.

Afregner jeg med EGOLAB?

Du vil som hovedregel afregne direkte med kunden, forsikringsselskab eller samarbejdspartner. Enkelte samarbejdspartnere afregnes gennem EGOLAB.

Hvad er indtjeningen?

Du får private klienter til den af psykologhuset annoncerede timepris (p.t. 1.100 kr for 50min individuel konsultation). Forsikringsaftaler – hvilket du må forvente er de allerfleste – afregnes til en forhandlet og lavere sats. Det giver os prioritet og volumen.

Du vil også blive markedsført via hjemmeside.

Erfaringen viser at du vil kunne hente min. 10.000 kr om måneden per faste ugedag efter at omkostningerne er betalt. Du kan planlægge dagen således, at indtjeningen bliver væsentligt højere. Indtjeningsmuligheden bliver også påvirket af, at de løbende omkostninger sættes ned og at du løbende får opbygget egen praksis med fuldbetalende klienter.

Hvad er omkostningerne?

Du betaler en fast månedlig husleje til EGOLAB – den dækker lokale. Huslejen er højere end, hvis du blot ønsker et lokale uden at vi hjælper dig i gang med klienter. Inklusiv i huslejen er dækning af de omkostninger, vi har med at sætte dig i gang. De sættes løbende ned.

Binder jeg mig?

Der er ét måned gensidigt opsigelsesvarsel på aftalen de første fire måneder. Herefter 3 måneders gensidig opsigelse.

Du kan tage dine klienter med dig, hvis samarbejdet ophører. Du er også velkommen til selvstændigt at forsøge at lave tilsvarende aftaler med vores samarbejdspartnere – udenfor de områder, hvor vi har kontor. Jeg håber, at du vil blive så glad for samarbejdet at det vil blive dit sidste job 🙂 og ønsker du alligevel en anden vej på et tidspunkt, skal det være så nemt som muligt for dig at tage det skridt..

Hvordan søger jeg?

Send os en ansøgning nedenfor. Du kan skrive en kort ansøgning eller bruge kontaktformularen til at fortælle os at du vil sende en ansøgning med dokumenter. Det muliggør at dine dokumenter sendes og opbevares krypteret.

Processen

Jeg ser ansøgninger løbende og stopper når den rette er fundet. Det kan gå meget hurtigt, hvis vi finder den rigtige. Vi har tidligere fået mange henvendelser og inviterer flere til et første interview, som vi tager online med video.

Max B Pedersen, PhD

Max B Pedersen, PhD

Chefpsykolog

Velkommen! Jeg er chefpsykolog og stifter af EGOLAB ApS. Som chefpsykolog fokuserer jeg primært på at klinikken fungerer; at de tilknyttede psykologer trives, har opgaver og får den støtte der er behov for. 

Det er min ambition at gøre EGOLAB Psykologcenter til en kendt og foretrukken samarbejdspartner for psykologer, klienter og organisationer.

Vi beskæftiger os primært med affektive lidelser, forebyggelse og behandling. Herunder undervisning og andre relaterede opgaver i virksomheder.

Jeg håber at jeg kan hjælpe dig med at udleve dine psykologfaglige interesser og ambitioner.

Kontakt mig gerne nedenfor for mere information.

Max B Pedersen

Send en ansøgning

Du kan sende en kort ansøgning nedenfor. Skriv lidt om, det du ønsker at arbejde med. Vi har valgt ikke at give plads til så meget info og hvis du har behov for at sende mere eller dokumenter så skriv det i feltet og vi hjælpe dig med at du kan gøre det så alle dokumenter sendes og opbevares krypteret.

Krypteret kommunikation*

14 + 9 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K