Job og samarbejde

Ønsker du at være del af et psykologhus i vækst?

Du er velkommen til at skrive til os med en beskrivelse af, hvad du kunne tænke dig at arbejde med hos EGOLAB Psykologcenter. Måske kan vi finde på et samarbejde.

September 2019 | Psykolog til Næstved

Selvstændige samarbejdspartnere hos EGOLAB Psykologcenter

Vi får flere opgaver. Siden januar har vi tilknyttet 3 nye psykologer i samarbejdet og de er godt på plads.  Vi oplever fortsat tilgang og kan invitere 1 selvstændig psykologer ind i samarbejdet til Næstved.

Hvem egner samarbejdet sig til?

Samarbejdet er ideelt for den autoriserede psykolog (autorisation er påkrævet), der ønsker at starte som selvstændig. Dvs dig, der drømmer om at blive selvstændig og gerne vil slippe for en besværlig opstart. Der vil være klienter fra starten og det forventes at der løbende vil blive mere variation i typen af opgaver. På baggrund af din interesse vil vi forsøge at skaffe de opgaverne du brænder for.

Hvad kan EGOLAB tilbyde?

Vi tilbyder et fagligt fora, hvor vi kan være sociale og dygtiggøre os i vores arbejde. Det sker gennem løbende fokus på høj kvalitet og sparring.

Ambitionen er at gøre EGOLAB  til den foretrukne samarbejdspartner når det kommer til psykologiske ydelser.

EGOLAB oplever vækst og det kan give mulighed for andre roller og indhold på sigt.

Jeg har besvaret nogle spørgsmål i forbindelse med samarbejdet:

Hvilke kompetencer?

Målgruppen er affektive lidelser hovedsageligt hos voksne, unge og børn. Vi modtager bl.a. mange sager med sundhedsforsikringer. Herudover har vi en del parterapi. Det vil være en fordel, hvis du også kan tage klienter på Engelsk.

Der vil evt. også være mulighed for at lave terapi i grupper.

Der er færre og relevante opgaver med debriefing i virksomheder samt konfliktmægling. Det er især aktuelt, hvis du har mulighed for at køre ud.

Det er ingen betingelse at du har kompetencer indenfor alle områder.

Deltid eller fuld tid?

De fleste ønsker at starte på deltid dvs. 3 dage, hvilket vi har gode erfaringer med.

Næstved 3+ dage

I Næstved som er et nyt kontor under opstart. Her har vi 3 dage ledige. Du kan få flere dage på sigt.

Opstart

Du kan starte op med tre dage. Du kan selv vælge dage. Du tilrettelægger og planlægger selv behandlingsforløb.

Får jeg automatisk klienter?

Ja, vi har indgået aftale med forskellige selskaber. Afhængig af aftalen varierer timeprisen ligesom antallet af klienter de tilbyder. Du bestemmer selv hvor mange klienter du ønsker at sætte i din kalender. Erfaringsmæssigt vil du efter ca. 14 dage have mulighed for at have ca. 5 klienter per dag.

Skal jeg være autoriseret?

Ja – ingen undtagelser.

Hvornår kan jeg starte?

Start i Næstved primo november.

Bliver jeg ansat?

Du kan vælge at få to faste dage om ugen som ansat. I det tilfælde at du søger ansættelse kan du se bort fra informationen nedenfor, da det ikke vedrører ansatte.

Vælger du selvstændig samarbejdspartner skal du have eget CVR nr. Vi prioriterer ansøgere, der ønsker samarbejde som selvstændig samarbejdspartner.

Afregner jeg med EGOLAB?

Du afregner direkte med kunden eller forsikringsselskabet.

Hvad er indtjeningen?

Du får private klienter til den af psykologhuset annoncerede timepris (p.t. 1.000Kr for 50min individuel konsultation). Forsikringsaftaler – hvilket du må forvente er de allerfleste klienter i opstartsfasen – afregnes til den forhandlede aftale. F.eks. som Prescriba her er timeprisen nedsat og du får samtidig stor volume.

Du vil også blive markedsført via hjemmeside.

Erfaringen viser at du vil hente min. 10.000Kr om måneden per faste ugedag efter at omkostningerne er betalt.

Hvad er omkostningerne?

Du betaler en fast månedlig husleje til EGOLAB. Huslejen er højere end, hvis du blot ønsker et lokale uden at vi hjælper dig i gang med klienter.

Huslejen er nedsat det første halve år.

Binder jeg mig?

Der er ét måned gensidigt opsigelsesvarsel på aftalen det første halve år. Herefter 2 måneders gensidig opsigelse.

Du kan tage dine klienter med dig, hvis samarbejdet ophører. Jeg håber, at du vil blive så glad for at arbejde i klinikken at du ikke ønsker at flytte – og ønsker du det alligevel, skal det være så nemt som muligt for dig at fortsætte dit erhverv, hvor du end ønsker det.

Hvordan søger jeg?

Send os en ansøgning nedenfor. Du kan skrive en kort ansøgning eller bruge kontaktformularen til at fortælle os at du vil sende en ansøgning med dokumenter. Det muliggør at dine dokumenter sendes og opbevares krypteret.

Max H Bøhling, PhD

Max H Bøhling, PhD

Chefpsykolog

Velkommen! Jeg er chefpsykolog og stifter af EGOLAB ApS. Som chefpsykolog fokuserer jeg primært på at klinikken fungerer; at de tilknyttede psykologer trives, har opgaver og får den støtte der er behov for. 

Det er min ambition at gøre EGOLAB Psykologcenter til en kendt og foretrukken samarbejdspartner for psykologer, klienter og organisationer.

Vi beskæftiger os primært med affektive lidelser, forebyggelse og behandling. Herunder undervisning og andre relaterede opgaver i virksomheder.

Jeg håber at jeg kan hjælpe dig med at udleve dine psykologfaglige interesser og ambitioner.

Kontakt mig gerne nedenfor for mere information.

Max H Bøhling

Send en ansøgning

Du kan sende en kort ansøgning nedenfor. Skriv lidt om, det du ønsker at arbejde med. Vi har valgt ikke at give plads til så meget info og hvis du har behov for at sende mere eller dokumenter så skriv det i feltet og vi hjælpe dig med at du kan gøre det så alle dokumenter sendes og opbevares krypteret.

Krypteret kommunikation*

9 + 5 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 39, 2. sal
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K