Psykolog i Frederikssund

R

Voksne, unge, familier og par

R

Parterapi

R

Online samtaler med tilskud

R

Tilskud med henvisning fra læge

Klinikadresse

Færgeparken 21, ST

3600 Frederikssund

Tidsbestilling

psykologhjælp københavn og lyngby

Psykolog med henvisning

Velkommen til EGOLAB Frederikssund!

I klinikken kan du bruge din lægehenvisning. Du kan også vælge at afholde samtalerne online som videokonsultationer.

Der tilbydes hjælp til at behandling af psykologiske udfordringer, samt personlig udvikling og forandringer.

Jeg er autoriseret psykolog, specialist i klinisk psykologi, psykoterapi og har bl.a. forsket i arbejds- og organisationspsykologi. Metodisk har jeg længerevarende uddannelser indenfor både den kognitve og den korttidsdynamiske – eller så kaldte – emotionsfokuserede tilgang. Det giver nogle forskellige rammer og mulige rammer til at forstå og hjælpe dig videre.

Max Pedersen.

Nye klienter – sådan får du en tid

Det er nemt at få en tid.

 1. Brug kontaktformularen nedenfor. Angiv om du har en henvisning, betaler selv, eller har en forsikring. Ønsker du at bruge din henvisning har jeg brug for dit CPR nr til hente den.
 2. Jeg skriver tilbage til dig eller ringer indenfor 24 timer med forslag til en tid.

Der tilbydes både indiividuel terapi og terapi i gruppe. Ønsker du behandling i gruppe, starter vi først op med individuelle samtaler for at klarlægge din problemstilling og om den er egnet til at arbejde med i gruppe med. Husk at læse den praktiske information nedenfor.

Kort ventetid med henvisning

Klinikken i Frederikssund er åbnet 15.1.23. Det tilstræbes at ventetiden holdes nede og du kan ofte en tid hurtigt.

Behandlingstilbud

Der tilbydes samtaler til voksne, par, børn, unge og familier. Behandling tilbydes som individuelle konsultationer eller i gruppe. Der er mulighed for at individuelle samtaler afholdes online.

Individuel terapi og gruppeterapi

På kontoret tilbydes der både individuel behandling og behandling i gruppe. Der er fordele og ulemper ved begge former af behandlings opsætning. Der kan være en fordel at kunne spejle sig og hjælpe til at holde fast i regelmæssig mødestruktur i en gruppebehandling. Én session i gruppe varer 1 time og 45 minutter. Der vil typisk være en gruppe med fokus på angst og en anden med depression.

Den individuelle terapi kan i højere grad fokuseres og tilpasses på det individuelle behov. Én session med individuel behandling varer 45 minutter. 

Lægehenvisning

Er du henvist til psykolog af egen læge dækker den nationale sygesikring en del eller hele honoraret. Tilskuddet kan anvendes til individuel- og gruppebehandling. Bemærk, at en henvisning alene dækker behandling for den pålydende problematik.

Unge mellem 18 og 25 år er berettiget til gratis psykologhjælp, hvis de har en henvisning for angst og depression (kategori 10 og 11).

Børn og unge under 18 år er også berettiget til psykologhjælp efter praksisoverenskomsten. Dog ikke ved angst og depression (kategori 10 og 11).

Bemærk at, hvis du gerne vil modtage behandling i gruppe er ventetiden væsentlig kortere sammenlignet med individuel terapi.

Der gælder særlige regler for udebliverser og sene afbud (hverdagen før kl. 1600), når du har en henvisning. Ved første sene afbud vil du blive faktureret egenandelen og anden gang vil du blive faktureret 2x egenandelen. Egenandelen er den andel af konsultationsprisen, som du selv betaler efter hver samtale. Beløbet er ekskl. tilskud fra f.eks. Sygesikringen Danmark. Har du ikke en henvisning gælder EGOLABs almindelige afbudsbetingelser.

Vil du vide mere om psykologbehandling og ordningen med offentligt tilskud kan du læse her på Sundhed.

 

Testning og udredning

Der tilbydes også testning og udredning på kontoret. F.eks. test af intelligens og personlighedsforstyrrelser.

Kontakt os for høre mere.

Klinikken – praktisk information

Hvor møder jeg?

Klinikken ligger i Færgeparken 21, ST. Når du møder går du ind ad hovedindgangen op af trapperne op til stueetagen. Her drejer du til venstre ind af glasdøren. Sæt dig i en af stolene og du vil blive hentet her til aftalt tid.

Kørestol og handicap venlig?

Der er trapper op til stueetagen – ingen elevator. Kontakt os ved spørgsmål om adgangsforhold.

Terapi med offentligt tilskud og forsikringer?

På kontoret i Frederikssund kan klienter med en henvisning fra egen læge få tilskud til samtaler. Bemærk, at dette kun gælder kontoret i Frederikssund.

Er du medlem af Sygesikringen Danmark kan du også være berettiget til et tilskud til samtalerne. Kontakt Sygesikringen for at høre om dine muligheder.

Privat sundhedsforsikring?

En privat sundhedsforsikring dækker ofte hele eller dele af honoraret. Inden konsultationen anbefales det, at undersøge din forsikringsvilkår. Du kan f.eks. spørge om 1) mulighed for frit psykologvalg – nogle forsikringsselskaber ønsker alene at du ser en psykolog i deres “netværk”. 2) Hvor stort beløb de dækker. 3) Hvor mange samtaler du kan få.

Efter hver konsultation får du en kvittering for betalingen. Du kan bruge denne til at søge refusion hos forsikringsselskabet. Efter aftale og mod et gebyr kan vi sommetider afregne direkte med dit forsikringsselskab.

Offentlig transport

Fra Frederikssund Station er der ca. 20 minutters gang til klinikken.

Der er også busstop på hjørnet af J. F. Willumsens Vej, og Odinsvej. Herfra er der under 10 minutters gang til kontoret.

Online eller face-to-face

Vi tilbyder både samtaler på kontoret og med krypteret videokommunikation. Læs mere om online samtaler her.

Bil og parkering

Der er gratis parkeringspladser foran bygningerne i Færgeparken.

Hvordan får jeg en aftale?

Vil du gerne have en aftale kan du enten ringe til kontoret i Frederikssund eller bruge kontaktformularen nedenfor. Det kan i travle perioder være lettere at kontakte via kontaktformularen. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Ventetider

Vi forsøger at holde ventetiderne nede og tilstræber at du kan få en aftale indenfor 2 uger. Bemærk at ventetider kan varierer afhængigt af, om du har en henvisning eller betaler selv.

Spørgsmål og mere information

Få mere information og svar på de oftest stillede spørgsmål her. Du er også velkommen til at bruge vores brevkasse, hvis dit spørgsmål har almeninteresse.

Kontakt psykolog i Frederikssund

Brug kontaktformularen til at bestille en tid. Angiv om du har henvisning og kort info., om det du gerne vil have hjælp til. Jeg vil derefter ringe dig op, hvor vi aftaler en tid.

Husk at angive, hvis du er interesseret i behandling i gruppe – der er ofte kortere ventetid.

Såfremt din besked indeholder personfølsomme oplysninger bedes du vælge “krypteret” kommunikation.

  Krypteret kommunikation?

  *Angiv kode på 8 karakterer - koden er synlig for os.

  Vælg kontor for mere info

  Lyngby Hovedgade 96, K3
  2800 Kgs Lyngby
  Vendersgade 4, 2. sal
  1363 København K
  Rådhustorvet 5a, 2. sal
  3520 Farum
  Solrød Strandvej 92
  2680 Solrød Strand
  Goldschmidtsvej 1, 1.th.
  4760 Vordingborg
  Færgeparken 21
  3600 Frederikssund

  Psykolog Frederikssund

  EGOLAB Psykologcenter ApS

  +45 4245-4600

  Færgeparken 21, 3600 Frederikssund

  Psykolog Frederikssund

  EGOLAB Lyngby