EGOLAB Psykologcenter ApS

EGOLAB Psykologcenter ApS

Psykolog i København og Lyngby

Psykologklinikken er etableret i 2010 af Max H Bøhling og vi har et ønske om at være det sted, hvor du får terapi, supervision og uddannelse baseret på nyeste indsigt og udvikling af psykoterapeutiske værktøjer. Vi er på forkant med udviklingen og er bl.a. til stede på nationale og internationale konferencer. Psykologerne på klinikken hjælper bl.a. børn, unge og voksne med psykologfaglige problematikker som angst, stress, selvværd, kriser og depression.

Min ambition er at du får enkle og effektive redskaber til at takle komplekse psykologiske problemer der hjælper dig med at skabe faktiske og meningsfyldte forandringer i dit liv.

Max H Bøhling, phd, stifter af EGOLAB

Vi er flere tilknyttede og jeg anbefaler at du læser lidt om os. Vi har også dygtige studerende som tager klienter til nedsatte priser.

Kontakt psykolog

Har du behov for en aftale eller afklaring på et spørgsmål så skriv til vores psykologer. Vi kan matche dig med en psykolog på baggrund af din problematik. Du får svar indenfor 24 timer.

Krypteret kommunikation*

14 + 4 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Kirke Værløsevej 40
3400 Værløse

Ofte stillede spørgsmål

Den første samtale?

Du kan reservere den første samtale ved at klikke her. Inden den første samtale kan du eventuelt overveje, hvad du ønsker anderledes i dit liv. Hvis det er vanskeligt at svare på starter vi samtalen der. Oftest kan vi også begynde behandlingen i første samtale.

Hvor lang ventetid har I?

Vi kan normalt tilbyde dig en aftale indenfor 1 uge.

 

Hvilken behandlingsmetode?

Vores psykologer har længerevarende uddannelse indenfor i psykoterapi. Indenfor psykoterapien findes en række evidensbaserede metoder, herunder forskellige former for kognitive og dynamiske terapier. Vi benytter hovedsageligt kognitive og korttidsdynamiske terapier. Ønsker du at vi læner os op af én bestemt metode i din behandling så noter det i din henvendelse og vi vil matche dig med en erfaren psykolog.

 

Kan jeg bruge min lægehenvisning?

Du behøver ingen lægehenvisning for at se vores psykologer fordi vi er en uafhængig og privat klinik. Det betyder også at du ikke kan få tilskud til dine konsultationer gennem den offentlige sygesikring. Er du medlem af Danmark kan du ofte få et tilskud.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er vanskeligt at svare på. Det afhænger til dels af, hvor gennemgribende problematikken er, karakteren af de vedligeholdende vaner og motivationen for at få løst problemet. Når det er sagt, så behandler vi typisk vores klienter et sted indenfor 3 og 8 sessioner.

Kan I tilbyde tider udenfor normal åbningstid?

Ja, du kan godt få en tid udenfor den normale arbejdstid som er 9-16. Skriv dine ønsker i beskedformularen så vil vi finde en psykolog, der har ledige tider så tæt på dit ønsker som muligt.