Spørgsmål til psykologen

Jeg har de sidst 2 år oplevet – en gruppe mennesker, der bruger utrolig meget tid på, at snakke om alt, hvad der har med kropsåbninger at gøre. Ofte har det seksuelle undertoner, enten noget med mande onani – seksuelle forhold i mellem mænd. Men også en stor trang til at ydmyge andre mænd, de har en personlig/privat viden om. – Dette gøres så offentligt eller i en større gruppe. – Det kan være seksuelle forhold, men også noget som at få dem til at prutte op offentlige steder, eller endda få dem til at skide i bukserne. – Ja, det lyder lidt utroligt, men faktisk forholder det sig sådan.

I det jeg ikke kan undgå at følge med i det, er det min oplevelse, at snakken om det foregår dagligt, – altså at de benytter rigtig meget tid på det.

Det væsentlige i mit indtryk, er netop at de har en stor trang til at ydmyge andre mænd.

Min egen teori er, at de selv må have haft en eller anden oplevelse i barndommen, eller brist i psyken der gør, at de vælger denne vinkel når vil gør grin med andre, og et eller andet sted, er det min teori, at vi faktisk kunne sammenligne dem med mennesker for 100 eller 300 år siden.

Jeg mener det er dybt irrationelle handlinger, der kunne være en form for måde, at “fjerne en konkurrent” – altså at de derigennem forsøger at hævder deres “status” i landet/området – det kunne være overfor disse mænd der bliver ydmyget, samt også at vise overfor evt. målgrupper kvinder eller andre mænd, at de er “alfa hanen” her i området.

Hvordan vil i vurdere en sådan opførsel – hvis I netop har udgangspunkt i deres daglige trang til at snakke om krænkende sex – det er altså ikke forhold man “praler” med, men mere noget der for de fleste vil være personligt. – Kan I komme med en vurdering, af hvilke typer mennesker, der er tale om. – For det interessere mig virkelig, jeg vil nemlig gerne forstå dem. – I det jeg mener, de har behov for psykisk hjælp.

Hilsner,
Bob

Psykogens svar

Kære Bob for dit indlæg.

Jeg har besvaret dit indlæg på video – se nedenfor.

I mit svar forsøger at jeg hjælpe dig til at forholde dig til det, du kan svare på og det som vi ikke har svar på.

Jeg håber det er hjælpsomt.