Psykologbehandling af

Behandling af stress angst, OCD, depression og andre affektive lidelser

Her kan du finde en psykolog, der kan hjælpe dig med den forandring du ønsker. Vi har bl.a. erfaring med behandling af angst, OCD, stress, lavt-selvværd, depression, social angst m.v. Du kan se en liste over nogle af de typiske problematikker nedenfor.

Vi har kontorer i Lyngby og København og tilbyder også samtaler via Skype.

Vi tilbyder individuel-, par-og gruppeterapi med henblik på at øge din livskvalitet. Der anvendes alene evidensbaserede behandlingsmetoder (læs mere om metoderne her).

Vi kan hjælpe med at behandle

Samtaleterapi kan hjælpe med at forandre en række mere eller mindre gennemgribende psykologiske problematikker. Psykologiske problemstillinger kan også manifesterer sig kropsligt som f.eks. uspecifikke smerter, mave- tarm problemer, hovedpine og migræne. Generelt kan man sige at symptomerne er psykologiskbetinget og kan behandles med terapi, når tankevirksomhed og / eller specifikke situationer påvirker symptomerne.

Nedenfor er en oversigt over nogle af de typiske behandlingstemaer (alfabetisk).

»Angst
»Depression
»Eksamensangst
»Fobier
Krisehjælp
Kærestesorger
Livskriser
OCD
»Overvægt (vægttab og slankekure)
»Parterapi
Personlighedsforstyrrelser
»Lavt selvværd
»Smertehåndtering ved kronisk smerte
»Social angst
»Stress reduktion
»Søvnbesvær

Professionel og tidssvarende behandling

Vi tilbyder en tidssvarende og evidensbaseret behandling. Det kan vi gøre fordi vi modtager løbende supervision, deltager i videreuddannelse, konferencer og er aktive i udvikling af metoder samt videreuddannelsen af andre psykologer.
Her kan du være tryg ved, at du ser en psykolog, der er kompetent og målrettet arbejder med at skabe de forandringer du ønsker.

Eksempel på psykologforløb

Du vil inden første samtale inviteres til en screening af symptomer på affektive problematikker via vores online skema.
I den første samtale afklares problemet og dit ønske om forandring. Oftest når vi allerede at påbegynde arbejdet med at skabe den ønskede forandring i første samtale.

Hjemmeopgaver

Vi tilpasser forløbet dit behov og sammen ser vi på hvilke redskaber du kan bruge til at arbejde med forandringen imellem sessionerne. Hjemmeopgaver kan f.eks. være specifikke øvelser eller generelle redskaber som Mindfulness.

Kontakt psykolog

Har du behov for en aftale eller afklaring på et spørgsmål så skriv til vores psykologer. Vi kan matche dig med en psykolog på baggrund af din problematik. Du får svar indenfor 24 timer.

Krypteret kommunikation*

7 + 15 =

+45 4245-4600

Lyngby Hovedgade 96, K3
2800 Kgs Lyngby
Vendersgade 4, 2. sal
1363 København K
Kirke Værløsevej 40
3400 Værløse