Oplever du migræne eller hovedpine efter følelsesmæssige belastende situationer? Så er det muligt at intensiv følelsesmæssig fokuseret psykoterapi kan hjælpe dig.

ISTDP – Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy

Metoden Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy hjælpe klienten med at identificerer potentielle følelsesmæssige konflikter og hjælper klienten med at optimere dem.

Psykologisk betinget migræne eller hovedpine

Ved at lave en aftale om en prøvesession af ca 1½ konsultations varighed vil du kunne få en oplevelse af om din migræne eller hovedpine er psykologisk betinget.

Hvad består en prøvesession af?

I prøvesessionen vil samspillet mellem forskellige situationer, følelser og hovedpine/ migræne afdækkes.

Du vil selv få oplevelsen af, om din hovedpine eller migræne er psykologisk betinget. Vi kan nogle gange estimere behandlingstiden.

Kan jeg forvente at min hovedpine eller migræne forsvinder?

Hvis din migræne eller hovedpine er psykologisk betinget, så er det sandsynligt, at du gennem psykologbehandlingen vil kunne få redskaber til at håndtere følelsesmæssigt belastende situationer på en mere hensigtsmæssig måde. Du vil kunne opleve en væsentlig bedring af dine hovedpiner og migræner.

Der er udgivet en række studier i publicerede journals, der alle viser en systematisk og signifikant bedring i symptomer behandlingen. Se for eksempel her

Vi kan hjælpe dig med at afklare om din hovedpine eller migræne kan behandles med psykoterapi

Vi tilbyder et afklarende interview, hvor vi afdækker sammenhængen mellem dine symptomer og følelser.

Behandlingsmetoden er baseret på ISTDP. Metoden er vanskelig at bruge og kræver flere års efteruddannelse og træning. Når du kontakter os bedes du anfører i beskedfeltet, at du er interesseret i behandling af migræne og hovedpine.